“Bana omuz verdiğiniz için teşekkür ederim”

“Bana omuz verdiğiniz için teşekkür ederim”

11.07.2023 10:05:44

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, hafta sonu belediye personeli ve aileleri ile bir araya geldiği Küçük Sinekli'deki piknikte, 4 yıldır çalışmalarına omuz ve güç verdikleri için içtenlikle teşekkürlerini ifade etti.

Silivri Belediyesinin personeli ve ailelerine yönelik pikniğinde çalışanlar yorgunluk ve streslerini atarken, animasyonlar, oyunlar ve Popstar Tayfun'un seslendirdiği şarkılar eşliğinde gönüllerince eğlendiler.
Silivri Belediyesi tarafından 9 Temmuz Pazar günü Küçük Sinekli Mesire Alanında, Personel Motivasyon Pikniği etkinliği düzenlendi. Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Başkan Yardımcıları, birim müdürleri, amirleri, personel ve aileleriyle bu piknikte bir araya geldi.
YILMAZ: BİZİ YOĞUN BİR ÇALIŞMA DÖNEMİ BEKLİYOR
Piknik etkinliğinde çalışanları ve ailelerine seslenen Belediye Başkanı Volkan Yılmaz şu ifadelerine yer verdi:“Mesai,Silivri'ye hizmet eden arkadaşlarımızla beraber olalım, bir piknik düzenleyelim diye karar aldık.Hem eğlenelim, hem de öğrenelim istedik.
Yaz ayının gelmesiyle birlikte, bizi yine nüfusumuzun dörde katlanması ile çok yoğun bir çalışma dönemi bekliyor. Ama ben göreve geldiğim günden itibaren yaz sezonu gibi her günü de esasında yüzümüzün akıyla tamamladık. Bu yoğunluk öncesi sizlerle bir araya gelelim, biraz stres atalım, biraz beraber olalım, biraz gülelim ve eğlenelim istedik.
“BANA OMUZ VERDİĞİNİZ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİM”
Her şeyin en güzeline sahip olan, tarihiyle, doğasıyla, kültürüyle eşsiz bir özelliğe sahip olan Silivri'nin yıllarca ihmal edilmiş, unutulmuş, ötelenmiş, kronik problemlerini de sizlerle beraber çözdüğüm için duyduğum bahtiyarlığı paylaşmak istiyorum. Bu şehirde yaşayan annelere, çocuklara, engelli bireylere, dezavantajlı gruplara,yetime, dula, düşküne, garibe el uzattığımız için ve onların problemlerini çözüp, verdiğimiz sözleri tutma yolunda bana omuz verdiğiniz için hepinize yürekten teşekkür ediyorum.
“SİLİVRİ'YE VAAT ETTİĞİMİZ HİZMETLERİ KAT VE KAT GEÇMİŞ DURUMDAYIZ”
Silivri'ye vaatlerimiz, söz verdiğimiz hizmetleri kat ve kat geçmiş durumdayız. Eğitimden sağlığa, spordan kültüre, park bahçelerden yol yapım çalışmalarına, alt yapıdan üst yapıya yapmış olduğumuz hizmetlerden almış olduğumuz hayır dualar, ortaya konan özverilerde, alınan övgülerde sizlerin emeği yadsınamaz. Bu eserin sahibine, bu pikniği varlıklarla şereflendiren bütün çalışma arkadaşlarıma ve onlara destek sunan bütün ailelerine bir kez daha teşekkür etmek istiyorum.”
“MALİ DİSİPLİNLE ÜCERETLERİNİZİ GÜNÜ GÜNÜNE ÖDEMEYİ PRENSİP EDİNDİK”
“Mesai arkadaşlarım sevgili peygamberimizin bir hadisi var; “İşçinin, emekçinin, alın teri kurumadan emeğinin karşılığını ödeyiniz'' buyuruyor…” diyen Başkan Yılmaz, “Mesai arkadaşlarımızın hakkı olan ücretleri, alın terleri kurumadan ödenmesi gerektiğinden hareketlegeldiğimiz ilk günden itibaren mali bir disiplinle ücretlerinizi, ikramiyelerinizi, emekli olmuş bu şehre 25 yıl, 30 yıl hizmet etmiş emeklilerimizin,emeklilik tazminatlarını günü gününe ödemeyi kendimize prensip edindik.
“İŞÇİSİNE 1 MİLYON DOLAR BORÇLU BELEDİYE DEVRALDIK”
Göreve geldiğimde, bunu bir eleştiri olarak söylemiyorum ama bugünkü ifadeyle 1.000.000 $ işçisine ve emeklisine borcu olan bir belediyenin yönetimini devraldık.
“TEK KURUŞ BORCUMUZ YOK, TEK SEFERDE ÖDEMENİNİN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ”
Allah'a çok şükür bizim bugün, günü geciken işçimize ve emeklimize tek kuruş borcumuz yok. İşçilerimiz 25 yıl -30 yıl emeklerinin karşılığını tek seferde de ödemenin mutluluğunu yaşıyoruz. Sizlerin de bildiği üzere, maaş, ikramiye ve bu tazminat ödemelerinin üzerinde durduk ve geçmişten kalan borçlarımızın da tamamını ve ödedik.
Bugün Silivri Belediyesi artık kendi ayakları üzerinde duran, kimseye ihtiyacı olmayan bir belediye haline geldi. Personele, işçisine maaşını gününde ödemek, emekli ikramiyesini zamanında ödemek,maalesef ki bir marifet haline geldi. Oysakibunlar tüm belediyelerin yapması gereken esasında görevlerdir” şeklinde konuştu.

“DAHA İYİ ŞARTLARDA HİZMET VEREBİLMEK İÇİN UNUTULMUŞ BİNALARIN YAPIMINA BAŞLADIK”
Başkan Yılmaz açıklamalarını şöyle sürdürdü: “Bizler sizlerle beraber vatandaşlarımıza daha iyi şartlarda hizmet verebilmek, sizlere daha konforlu hizmet binaları sunabilmek için yıllarca unutulmuş hizmet binalarının yapımına başladık. Göreve geldiğimde kiralık ve prefabrik binalarda, konteynırlarda hizmet veren şeflikler, müdürlüklerimiz vardı. Bugün araçlar amirimizin hemen yanı başındaki arazimizin şu anki belediye binasının büyüklüğünde, içerisinde duşları, soyunma odaları, yemekhaneleri, kafeteryaları, konferans salonları ve hizmet alanlarının olduğu ek hizmet binamızı, 4 ay gibi kısa bir sürede tamamlayıp sizlerin daha konforlu bir ortamda bu şehre hizmet etmesine imkân vereceğiz.
Hepinizin bildiği üzere yemekhanemizi de yeniledik ve artık yemeklerimizi ihale etmeden kendi yemeklerimizi hem kalori değeri yüksek hem de standartta beraberce çıkarıyoruz.
Şimdi belediyemizin hemen arkasında yine bir ek hizmet binası ve sizlerin şehre hizmet edeceğiniz bir binayı da çok kısa sürede tamamlamayı planlıyoruz. Zabıta Hizmetler Müdürlüğü, Afet Koordinasyon Merkezimizde yapmış olduğumuz hizmet binalarından birkaçı.
“BUGÜN EĞLENECEĞİZ, DİNLENECEĞİZ VE TÜRKÜLER SÖYLEYECEĞİZ”
Bugün burada eğleneceğiz, dinleyeceğiz, güleceğiz, şarkılar ve türküler söyleyeceğiz. Biraz sonra da herhalde POP starTayfun'un konseri olacak. Sizlere güzel şarkılar söyleyecek.
“YİNE ALNIMIZIN AKIYLA ÇIKACAĞIMIZI BİLİYORUM”
Bu yaz mevsiminden de, Silivri'nin nüfusunun dörde katlandığı bir ortamda, yine alnımızın akıyla çıkacağımızı ben biliyorum.
Festival hazırlıklarımız ve çalışmalarımız olacak. Her yıl olduğu gibi bu yıl da yine sizlerin gayretiyle sizlerin çabasıyla, bu organizasyonların, festivalleri sorunsuz bir şekilde tamamlayacağız. Bir kez daha bana omuz, güç veren,benimle yol yürüyen, bütün mesai arkadaşlarıma teşekkür ediyor, kıymetli ailelerine, evlatlarına, selamlarımı saygılarımı sunuyorum. Hepinizi cenabı Allah'a emanet ediyorum. Kalın sağlayacakla.”

Sevginar SALİ

YORUM YAP