Başkan Balcıoğlu, çalışma sahalarını inceledi

Başkan Balcıoğlu, çalışma sahalarını inceledi

12.07.2024 10:54:30

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Yeni Mahalle'de hayata geçirilmesi planlanan park ve yapılacak yol çalışmaları hakkında yerinde incelemelerde bulundu.

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Yeni Mahalle'de gerçekleştirilmesi planlanan ve yürütülen projeleri yerinde inceleyerek, çalışmalara dair bilgi aldı. Balcıoğlu'nun incelemeleri, mahalledeki park ve yol çalışmalarını kapsadı.
Başkan Balcıoğlu, Yeni Mahalle 1 Kasım Caddesi üzerinde bulunan Zeki Çevik Camii'nin yanındaki park yapım çalışmalarını yerinde kontrol etti. Çalışmalar hakkında birimlerden bilgi alan Balcıoğlu, "1 Kasım Caddesi'ne modern sosyal donatıları içerisinde barındıran, ailelerin ve çocukların keyifle vakit geçirebileceği bir parkı çok yakında kazandıracağız" dedi.
Ayrıca, Yeni Mahalle'de bulunan Pazar ve Etkinlik Alanı'nın karşısındaki alana yapılması planlanan park projesini de yerinde inceleyen Balcıoğlu, "Modern ve çok amaçlı olarak tasarlanan bu park, bölgeye hem estetik bir değer katacak hem de vatandaşlarımız için yeni bir sosyal yaşam alanı oluşturacak. Yeni Mahalle'ye çok yakında yeni bir park daha kazandırıyoruz" şeklinde konuştu.
Başkan Balcıoğlu, Yeni Mahalle 7052. Sokak ve çevresinde planlanan asfaltlama ve yol bakım onarım çalışmaları öncesinde de incelemelerde bulundu. Bu çalışmaların amacının araç ve yaya trafiğini daha güvenli ve rahat hale getirmek olduğunu belirtti.
Seda Şimşek

YORUM YAP