Başkan Balcıoğlu, milli gururumuz Tenisçi İrem Kurt’u ağırladı

Başkan Balcıoğlu, milli gururumuz  Tenisçi İrem Kurt’u ağırladı

27.08.2024 12:17:40

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, yeni hafta mesaisine Mısır'da elde ettiği çifte şampiyonluk sonrası Milli Tenisçi İrem Kurt'u misafir ederek başladı.

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, dünya tenis arenasında adını başarıyla duyuran Silivrili Milli Tenisçi İrem Kurt'u belediyede ağırladı. Kurt, Mısır'ın Giza şehrinde düzenlenen ITF J100 turnuvasında hem teklerde hem de çiftlerde şampiyon olarak büyük bir başarıya imza attı. Mısır'da üç hafta boyunca üç ayrı şehirde gerçekleşen turnuvalarda toplam altı final oynayan genç tenisçi, üstün performansıyla dünya gençler sıralamasında 128 numaraya yükseldi.
Başkan Bora Balcıoğlu, İrem Kurt'un başarısından duyduğu gururu dile getirerek, “İlçemizin ve ülkemizin adını dünya tenis arenasında başarı ile duyuran, medar-ı iftiharımız, Milli Tenisçimiz İrem Kurt'u belediyemizde ağırladık. Milli tenisçimiz İrem Kurt'a başarılarının devamını diliyor, nazik ziyaretleri için kendisine ve kıymetli babası Özgür Kurt'a yürekten teşekkür ediyorum” dedi.
İrem Kurt, uluslararası arenada elde ettiği bu önemli başarılarla Silivri'yi ve Türkiye'yi gururlandırmaya devam ediyor. Genç sporcu, geleceğin yıldız tenisçilerinden biri olma yolunda emin adımlarla ilerliyor.
Sevginar Sali

YORUM YAP