Başkan Balcıoğlu minik öğrencilere hediyelerini sundu

Başkan Balcıoğlu minik öğrencilere hediyelerini sundu

4.09.2024 11:08:53

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Piri Mehmet Paşa İlkokulu 1. Sınıf öğrencilerine çanta ve kırtasiye malzemesi hediyelerini sundu.

Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, başkan yardımcıları ve meclis üyeleriyle birlikte Piri Mehmet Paşa İlkokulu'nu ziyaret ederek, uyum eğitimine başlayan ilkokul 1. sınıf öğrencileriyle bir araya geldi. Ziyaret sırasında minik öğrencilere çanta ve kırtasiye malzemesi hediyeleri sunuldu.
Başkan Balcıoğlu, bu anlamlı ziyareti sosyal medya hesaplarından paylaşarak, "İlçemiz genelinde ilkokul 1. sınıfa başlayan tüm yavrularımızın çanta ve kırtasiye malzemesi hediyeleri için, benim de öğrencilik heyecanı yaşadığım Piri Mehmet Paşa İlköğretim Okulu'ndaydık. Yeni eğitim-öğretim yılının başlangıcında tüm öğrencilerimizin yanında olmak, başarı dolu bir gelecek için ilk adımlarını atmalarına destek olmak bizler için büyük bir mutluluk. Tüm öğrencilerimize başarılı bir okul yılı diliyorum," ifadelerini kullandı.
Bu ziyaret, yeni eğitim-öğretim yılına başlayan minik öğrencilere moral verirken, Başkan Balcıoğlu'nun eğitime verdiği önemi gözler önüne serdi.
Balcıoğlu, Okul Müdürü Hakan Can ve öğretmenlere başarılı bir eğitim-öğretim yılı dileklerini iletti.
Renginar SALİ

YORUM YAP