Başkan Balcıoğlu’ndan Güzel’e nezaket ziyareti

Başkan Balcıoğlu’ndan Güzel’e nezaket ziyareti

22.08.2024 11:29:27

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu'ndan Çatalca Belediye Başkanı Erhan Güzel'e ziyaret...

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Çatalca Belediye Başkanı Erhan Güzel'e bir hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. Ziyaret sırasında Balcıoğlu'na, Silivri Belediyesi Meclis Grup Başkanvekili Önder Çolak, 19. Kavaklı Yenici Mehmet Yağlı Güreşleri'nin Güreş Ağası ve Meclis Üyesi Şenol Fidan ile Güreş Komitesi Başkanı Ali Tonta da eşlik etti.
Başkan Balcıoğlu ve beraberindeki heyet, 24 Ağustos Cumartesi günü düzenlenecek olan 19. Kavaklı Yenici Mehmet Yağlı Güreşleri için Çatalca Belediye Başkanı Erhan Güzel'e davetiye takdim etti. Ziyaret, samimi bir atmosferde gerçekleşirken, Başkan Balcıoğlu, gösterilen sıcak karşılama ve misafirperverlik için Başkan Erhan Güzel ve tüm Çatalca Belediyesi personeline teşekkür etti.
Balcıoğlu, yaptığı açıklamada, “Silivri Belediyesi olarak dost ve kardeş belediyemiz Çatalca'ya, Belediye Başkanımız Erhan Güzel'e hayırlı olsun ziyaretinde bulunmaktan mutluluk duyduk. Yenici Mehmet Yağlı Güreşleri'ne başkanımızı ve Çatalca halkını davet etmekten onur duyuyoruz” ifadelerine yer verdi.
Çatalca Belediye Başkanı Erhan Güzel de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Silivri Belediyesi'nin her zaman yanında olduklarını ve iş birliğinin artarak devam edeceğini belirtti.
Sevginar Sali

YORUM YAP