Başkan Balcıoğlu’ndan hemşerilerine çağrı: “Silivri’yi Birlikte Yönetelim!”

Başkan Balcıoğlu’ndan hemşerilerine çağrı: “Silivri’yi Birlikte Yönetelim!”

24.06.2024 14:52:32

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, ilçeyi birlikte yönetme sözü verdiği hemşerilerine önerilerini paylaşmaları için platform açtı.

Başkan Balcıoğlu, 2025-2029 yılı stratejik planı çerçevesinde Silivri'de yapılacak çalışmalara vatandaşların da katkıda bulunmasını istedi.
Başkan Balcıoğlu, yaptığı açıklamada, "Değerli hemşehrilerim, Silivri'yi sizlerle birlikte yöneteceğimize söz vermiştik. Bu sebeple 2025-2029 yılı stratejik planı çerçevesinde ilçemizde yapılacaklara birlikte karar verelim istiyoruz. birlikte.silivri.bel.tr adresinden kentimizin geleceği ile ilgili önerilerinizi lütfen bizimle paylaşın, ilçemizin yönetiminde söz sahibi olun!" dedi.
Bu çağrıyla birlikte, Silivri'nin geleceğine dair fikir ve önerilerini belediyeye iletmek isteyen vatandaşlar için önemli bir platform oluşturulmuş oldu. Başkan Balcıoğlu, Silivri'nin yönetiminde halkın katılımının ve görüşlerinin büyük önem taşıdığını vurgulayarak, tüm hemşerilerini bu sürece aktif olarak katılmaya davet etti.
Buket KARAHIZIR

  1. Vatandaş Vatandaş

    Ķumlukmevkisinde bulunan mimarsinan köprüsü diğer adıyla 32 köprüsü buraya diğer illerden piknik yapmaya ve denize girmeye gelenler için bir çözüm bulunsun dere pislik içinde yiyip içtikleri sağa sola atıyorlar ayrıca bu sene ilaçlama yapılmıyor sivrisinekler çoğaldı lütfen bunlara bir çözüm bulun

  2. Vatandaş Vatandaş

    Silivri biraz yönünü gümuşyaka, ya doğru dönsün anadolunun en ücra köyünden daha varoş lütfen biraz el atın özellikle eski adıyla elmalık mevki çukur bostan mevki anadolu ,nun dağ köyleri ile aynı fiziki yapıda yol yok kaldırın yok yan yollar inşaat firmalarının istilası altında sokağa kadar işgal altında taş tuğla yığın larından geçilmiyor vatandaş tascilara esir edilmiş

YORUM YAP