Başkan Balcıoğlu’ndan Merih Demiral’a destek

Başkan Balcıoğlu’ndan Merih Demiral’a destek

8.07.2024 11:49:38

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Temmuz meclisinde yaptığı açıklamada milli futbolcu Merih Demiral'a yapılan muameleyi kınadı. Balcıoğlu, "Hatta o videoyu ben paylaştım diye beni Instagram'dan engellediler, Meta bana da engel koymuş. Almanya'nın bu tutumunu kınıyorum, onlar (Bozkurt işaretini kastederek) bizim değerlerimizdir, bizi biz yapan değerlerimizdir" dedi.

Silivri Belediyesi Temmuz Ayı Meclisinde Şehitlerimize anma ve Milli Takıma destek söylemleri öne çıktı.
Silivri Belediyesi Temmuz ayı meclisinin ikinci oturumunda Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Pençekilit Operasyonu'nda hayatını kaybeden Mehmetçiği anarak başladığı konuşmasında, A Milli Futbol Takımı'nın başarısını kutladı ve UEFA'nın Bozkurt tutumunu onaylamadığını ifade etti.
BAŞKAN BALCIOĞLU: ŞEHİTLERİMİZİ RAHMETLE ANIYORUM
Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, konuşmasında şunları söyledi: "Ben de Şehidimize Allah'tan rahmet diliyorum, tüm şehitlerimizi tekrar rahmetle ve minnetle anıyorum. Allah bir daha böyle acılar yaşatmasın.
“MİLLİ TAKIMA BAŞARILAR”
Milli takımımız bize güzel bir sevinç yaşattı, ortak gururumuz ve ortak değerimiz. Bundan sonraki Hollanda maçında inşallah yine aynı coşkuyu ve heyecanı yaşatırlar. Başarılar diliyorum.
“META BANA ENGEL KOYMUŞ”
Milli futbolcumuz Merih Demiral'a yapılan durumu kınıyorum. Hatta o videoyu ben paylaştım diye beni Instagram'dan engellediler, Meta bana da engel koymuş. Almanya'nın bu tutumunu kınıyorum, onlar (Bozkurt işaretini kastediyor) bizim değerlerimizdir, bizi biz yapan değerlerimizdir.
“MUHARREM AYI VESİLESİYLE TUTULAN ORUÇLARIN KABUL OLMASINI DİLİYORUM”
Hazreti Ali'nin “Bin defa mazlum olsan da bir defa zalim olma” öğüdünü hatırlayarak, Muharrem ayı vesilesiyle oruç tutan tüm vatandaşlarımızın oruçlarının Allah katında kabul olmasını diliyorum.
YOĞURT FESTİVALİNE DAVET
Ayrıca Yoğurt Festivalimize 12-13-14 Temmuz'da tekrar sizleri davet ediyorum."
CHP GRUP SÖZCÜSÜ ÇOLAK: ŞEHİDİMİZİN AİLESİNE SABIR DİLİYORUM
CHP Grup Sözcüsü Önder Çolak da konuşmasında, Pençekilit Operasyonu'nda şehit olan Mehmetçiği anarak, "Cumhuriyet Halk Partisi grubumuz adına, Pençekilit Operasyonu'nda şehit olan Mehmetçiğimiz Cebrail Acar'a Allah'tan rahmet, ailesine ve yakınlarına sabırlar diliyorum" dedi.
Meclis oturumunda, şehitlerimize yönelik anmalar ve milli takımımıza olan destek, meclis üyelerinin ortak duyguları olarak öne çıktı.
Sevginar Sali

YORUM YAP