Başkan Balcıoğlu’ndan ziyaret turu

Başkan Balcıoğlu’ndan ziyaret turu

10.06.2024 11:33:16

Başkan Balcıoğlu'ndan Aşevi, Silivri Eğitim Akademisi, Ömer Seyfettin Halk Kütüphanesi ve Sosyal Yardım Marketi ile Sosyal Yardım Mağazası ziyaretleri...

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, ilçede önemli hizmetler sunan Aşevi, Silivri Eğitim Akademisi, Ömer Seyfettin Halk Kütüphanesi, Sosyal Yardım Marketi ve Sosyal Yardım Mağazasını ziyaret etti. Başkan Balcıoğlu, bu ziyaretler sırasında çalışanlarla sohbet ederek onlara kolaylıklar diledi ve yapılan çalışmaları yerinde inceledi.
AŞEVİ ZİYARETİ
İlk olarak, her gün 650 hemşehrimize ücretsiz ve doyurucu bir menü sunan Aşevi'ni ziyaret eden Başkan Balcıoğlu, burada çalışanlara kolaylıklar diledi. Engelli ve Yaşlı Koordinasyon Merkezi içinde yer alan Aşevi'nin hizmetlerini yakından inceleyen Balcıoğlu, “Engelli ve Yaşlı Koordinasyon Merkezimiz içerisinde bulunan, her gün 650 hemşehrimize ücretsiz ve doyurucu bir menü sunan Aşevi'mizi ziyaret ettik, çalışanlara kolaylıklar diledik” dedi.
SİLİVRİ EĞİTİM AKADEMİSİ
Ardından Silivri Eğitim Akademisi'ni ziyaret eden Balcıoğlu, yaz döneminde öğrencilere yabancı dil kursu hizmeti sunacak olan akademinin çalışanlarıyla bir araya geldi. Akademinin eksiklikleri ve yapılması gerekenler hakkında Bulut Kamış'tan bilgi alan Balcıoğlu, çalışanlara kolaylıklar dileyerek, “Yaz döneminde öğrencilerimize yabancı dil kursu hizmeti sunacak olan Silivri Eğitim Akademimizi ziyaret ettim, çalışanlara kolaylık dileyerek, yapılması gerekenler ve eksiklikler hakkında bilgi aldım” şeklinde konuştu.
ÖMER SEYFETTİN HALK KÜTÜPHANESİ
Son olarak Ömer Seyfettin Halk Kütüphanesi'ni ziyaret eden Balcıoğlu, burada derslerine ve sınavlarına hazırlanan öğrencilerle sohbet etti. Öğrencilere başarı dileklerini ileten Balcıoğlu, “Kütüphanemizden yararlanan, derslerine ve sınavlarına hazırlanan öğrencilerimiz ile sohbet etme fırsatı buldum. Tüm öğrencilerimize zihin açıklığı ve başarılar diliyorum” dedi.
“DAYANIŞMA KÜLTÜRÜNÜ DAHA DA İLERİYE TAŞIYACAĞIZ”
Sosyal Yardım Marketimizi ve Sosyal Yardım Mağazasını da ziyaret eden Başkan Balcıoğlu, “İhtiyaç sahibi hemşerilerimize gıda, erzak ve giysi desteği sunan Sosyal Yardım Marketimizi ve Sosyal Yardım Mağazamızı ziyaret ederek, incelemelerde bulundum.
Alan el veren eli görmeyecek bir şekilde Silivri'mizde dayanışma kültürünü daha da ileriye taşıyacağız” dedi.
Ziyaretlerde Başkan Balcıoğlu'na Kültür Müdürü Meral Terlikçi, Sosyal İşler Müdürü Meral Kutlu, alan sorumluları İlkin Gözen ve Bulut Kamış da eşlik etti. Yetkililer, Başkan Balcıoğlu'na yapılan çalışmalar hakkında detaylı bilgiler sundu.
Sevginar Sali

YORUM YAP