Başkan Balcıoğlu: Silivrispor daha iyi yerleri hak ediyor

Başkan Balcıoğlu: Silivrispor daha iyi yerleri hak ediyor

25.06.2024 11:08:18

Silivrispor'un Pazar günü gerçekleştirilen ve Nuri Çolakoğlu'nun güven tazeleyip, yönetimini yenilediği olağan üstü kongresinde konuşan Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, “Silivrispor'un daha iyi yerleri hak ettiğini biliyoruz” dedi ve ekledi “Kulübümüze verdiğimiz destek ve gösterdiğimiz ilgi, sadece bugünü değil, yarınlarımızı da şekillendirecek. Hep birlikte, daha güçlü, daha başarılı bir Silivri için çalışmaya devam edeceğiz.”

Silivrispor, Pazar günü gerçekleştirilen olağan üstü kongrede yeni dönemin temel hareket noktasını mevcut Başkan Nuri Çolakoğlu'na güven tazeleyip, yeni yönetimini seçerek ortaya koydu. Siyaset ve spor dünyasının buluştuğu olağan üstü kongrede gözlerin çevrili olduğu Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, yaptığı konuşmayla, önemli mesajlar verdi.

BALCIOĞLU: SİLİVRİSPOR, SADECE BİR SPOR KULÜBÜ DEĞİL

Başkan Bora Balcıoğlu'nun konuşması şöyle: “Bugün burada, ilçemizin en kıymetli değerlerinden biri olan Silivrispor'un kongresinde bulunmaktan büyük bir onur ve mutluluk duyuyorum. Silivrispor, sadece bir spor kulübü değil, Silivri'mizin ruhunu, birlik ve beraberliğini yansıtan bir tarihtir. Bu kulübün başarısı, hepimizin başarısıdır. Bu kulübün azmi, hepimizin azmidir.

Silivrispor'un bir parçası olmak, benim için büyük bir gurur kaynağı. Kırmızı-mavili formayı terleten biri olarak, gençlik yıllarımda Silivrispor formasıyla çıktığım her maçta, bu güzel şehrin adını onurla temsil etmeye çalıştım. Futbolculuk kariyerimin ardından, Silivrispor'da yöneticilik yapma şerefine de eriştim. Bu kulübün sadece bir parçası olmakla kalmadım, aynı zamanda onunla yaşadım, onunla büyüdüm ve onunla hayaller kurdum.

Bu yüzden bir kulübü yönetmek için sahada ve saha dışında ne kadar büyük bir emek ve özveri gerektirdiğini çok iyi biliyorum.

“İLÇEMİZDEKİ TÜM SPOR KULÜPLERİ BENİM İÇİN ÖNEMLİ”

‘Futbolun içinden gelen biriyim' dedim. Silivri Amatör Spor Kulüpleri Derneği Başkanlığı görevini üstlendiğim yıllarda, sporu ilçemizde daha yaygın ve erişilebilir hale getirmek için büyük çaba sarf ettik. Bu dönemlerde, gençlerimizin sporla nasıl büyüdüğünü, nasıl geliştiğini ve nasıl olgunlaştığını bizzat gözlemledim.

Bu yüzden ilçemizdeki tüm spor kulüpleri benim için önemli, benim için değerli; sadece futbol değil voleybolundan basketboluna, tenisinden hentboluna kadar gençlerimizi yetiştiren, onlara sahip çıkan her kulübü önemsiyorum.

“ATATÜRK'ÜN İZİNDE, SİLİVRİSPOR'UN PEŞİNDE”

Ancak ilçemizin ortak değeri, hepimizin gözbebeği Silivrispor'umuzun yeri tabi ki ayrı. Benim Silivrispor'a bakış açım çok net.Atatürk'ün izinde, Silivrispor'un peşinde…Atatürk'ün izinde yürüyerek, Silivrispor'un peşinde koşmak, sadece futbol değil, aynı zamanda ilçemizin değerlerini ve geleceğini de kucaklamak anlamına geliyor. Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün "Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlaklısını severim" sözleri, bizim gençlerimize olan bakış açımızı ve sporun temel amaçlarını en güzel şekilde özetliyor.

Silivri Belediye Başkanı olarak ben ve ekibim, Silivrispor'un ve ilçemizin gençlerinin sportif anlamda eksiksiz bir şekilde yetiştirilmeleri için var gücümüzle çalışıyoruz. Kulüplerimiz, geleceğimiz olan gençlerimizin sadece sporcu olarak değil, aynı zamanda disiplinli, ahlaklı ve topluma faydalı bireyler olarak yetişmelerine ön ayak olmaktadır.

Bu çerçevede, spor tesislerimizin iyileştirilmesi, altyapı olanaklarının artırılması ve gençlerimize daha fazla spor yapma imkanı sağlanması için projelerimizi hayata geçirmeye devam ediyoruz.

“SİLİVRİSPOR'UN DAHA İYİ YERLERİ HAK ETTİĞİNİ BİLİYORUZ”

Silivrispor'un daha iyi yerlerde, daha iyi liglerde oynamayı hak ettiğini biliyoruz. Bu nedenle, kulübümüze verdiğimiz destek ve gösterdiğimiz ilgi, sadece bugünü değil, yarınlarımızı da şekillendirecek. Hep birlikte, daha güçlü, daha başarılı bir Silivri için çalışmaya devam edeceğiz.

Çünkü hep söylüyorum, Silivri Birlikte Güzel…

Bizi biz yapan değerlere hep birlikte sahip çıkarsak, taşın altına elimizi hep birlikte koyarsak inanın Silivrispor da birlikte çok güzel olacak.

İşte bu nedenle Silivrispor'un başarısı için elini taşın altına koyan herkese, bu büyük aileye gönül vermiş tüm yöneticilere, teknik ekiplere, oyunculara ve taraftarlara yürekten teşekkür ediyorum.”

“AKGÜN DURU'YA ÖZEL TEŞEKKÜR”

“Özellikle, önceki dönem başkanlarından Akgün Duru'ya, kulübümüze verdiği emekler ve katkılar için ayrı bir parantez açmak istiyorum” diyen Balcıoğlu, açıklamalarını şöyle sürdürdü: “Akgün Duru Silivrispor'un gelişiminde önemli bir rol oynamış, kulübümüzün daha güçlü bir yapıya kavuşması için büyük emekler sarf etmiştir. Kendisine, bu değerli katkılarından dolayı hepimiz adına teşekkür ediyorum.”

“ÇOLAKOĞLU VE YÖNETİMİNE EMEKLER VE ÖZVERİLER İÇİN MİNNETTARIM”

“Mevcut Başkanımız Nuri Çolakoğlu ve yönetimine de Silivrispor için verdikleri emekler ve özveriler için minnettarım” diyen Balcıoğlu, “Bu sezon, Silivrispor Playoff mücadelesi verdi ancak 2. lige yükselemese de bu süreçte gösterdikleri azim ve gayret takdire şayandı. Bu mücadelenin her anında, Çolakoğlu ve yönetimine, ter döken sporcularımıza ve takımı hiçbir zaman yalnız bırakmayan taraftar topluluğumuz Kasaba'ya yürekten teşekkür ediyorum. Silivrililerin her zaman kulübümüzün arkasında olduğunu görmek, bizler için büyük bir motivasyon kaynağıdır” şeklinde konuştu.

“SİLİVRİSPOR'A DAİMA DESTEK VERECEĞİM”

Başkan Balcıoğlu sözlerini şöyle sürdürdü: “Bugün, burada yeni bir dönemin başlangıcına tanıklık ediyoruz. Yeni seçilecek başkan ve yönetimine de şimdiden başarılar diliyor, onlara daima destek vereceğimizi belirtmek istiyorum. Silivrispor'un geleceği, hepimizin ortak sorumluluğudur. Kulübümüzün hak ettiği yerlere gelmesi için üzerimize düşen ne varsa yapmaya hazır olduğumuzu buradan bir kez daha ifade etmek istiyorum.”

“MÜJDAT GÜRSU'YU SAYGIYLA VE RAHMETLE ANIYORUM”

Başkan Balcıoğlu, Silivrispor'un olağan üstü kongresinde sözlerini şöyle noktaladı: “Son olarak, Silivri'mizin ve Silivrispor'umuzun değerlerinden, milli futbolcumuz merhum Müjdat Gürsu'yu vefatının 30. yıl dönümünde bir kez daha saygıyla ve rahmetle anıyorum. Onun anısı, Silivrispor'a olan bağlılığımızı ve kulübümüzü daha ileriye taşıma azmimizi daima canlı tutacak.

Unutmayalım ki, Atatürk'ün izinde, Silivrispor'un peşinde olduğumuz sürece, geleceğimiz her zaman daha aydınlık olacak. Hepinizi saygıyla selamlıyorum.Teşekkür ederim.”

 Sevginar SALİ

YORUM YAP