Başkan Bora Balcıoğlu, Gümüşyaka Cemevi’nde Lokma Dağıtımına katıldı

Başkan Bora Balcıoğlu, Gümüşyaka Cemevi’nde Lokma Dağıtımına katıldı

19.07.2024 10:27:14

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Silivri Cemevi'nde gerçekleştirdiği ziyaretin ardından Gümüşyaka Cemevi'nde düzenlenen oruç açma ve lokma dağıtım etkinliğine de katıldı. CHP İlçe Başkanı İbrahim Kömür ve Belediye Meclis Üyeleri ile Cemevi'ne giden Başkan Balcıoğlu, burada vatandaşlarla bir araya geldi ve onların ibadetlerine eşlik etti.

Etkinlik sırasında Başkan Balcıoğlu, vatandaşlara lokma dağıttı ve onlarla sohbet etti. Lokma dağıtımının ardından yaptığı konuşmada, "Gümüşyaka Cemevi'nde oruç açma lokmamızı paylaştık. Yas-ı Matem'de niyet eden tüm canlarımızın lokmaları Hakk katında kabul olsun. Birlik ve beraberliğimiz daim, tutulan tüm oruçlar Hakk katında kabul olsun" dedi. Bu sözleriyle, hem birlik ve beraberlik mesajı verdi hem de toplumun manevi değerlerine olan saygısını ifade etti.
Başkan Balcıoğlu, misafirperverliklerinden dolayı Gümüşyaka Cemevi yöneticilerine de teşekkür etti. "Gümüşyaka Cemevi'nde bizleri ağırlayan ve bu güzel etkinliği düzenleyen tüm yöneticilere ve gönüllülere şükranlarımı sunuyorum. Birlik ve beraberlik içinde, dayanışma ruhuyla daha nice Muharrem Aylarına ulaşmayı temenni ediyorum" dedi.
Silivri Belediyesi'nin halkla iç içe olmaya ve onların manevi değerlerini paylaşmaya verdiği önemi vurgulayan bu etkinlik, geniş katılımla ve samimi bir atmosferde gerçekleşti. Başkan Balcıoğlu ve beraberindekiler, oruç açma ve lokma dağıtımı etkinliklerinde halkla birlikte olmaktan duydukları memnuniyeti dile getirdiler.
Seda Şimşek

YORUM YAP