BAŞKAN BORA BALCIOĞLU’NDAN VOLKAN YILMAZ’A TEŞEKKÜR: 'Taş üstüne taş koyanlardan Allah razı olsun'

BAŞKAN BORA BALCIOĞLU’NDAN VOLKAN YILMAZ’A TEŞEKKÜR: 'Taş üstüne taş koyanlardan Allah razı olsun'

6.09.2024 13:21:59

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Hatay'a gerçekleştirdiği ziyaret ve depremzedelere yapılan yardımlarla ilgili açıklamalarda bulunurken, önceki dönem Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz'a özel teşekkürlerini iletti. Balcıoğlu, Yılmaz'ın deprem bölgesinde kurduğu ilişkilerin ve yürüttüğü çalışmaların, Hatay'daki dayanışmaya önemli katkılarda bulunduğunu belirtti.
Hatay'a gerçekleştirdiği son destek ziyaretine yönelik değerlendirmede bulunan Başkan Bora Balcıoğlu, önceki dönem Belediye Başkanımız Volkan Yılmaz'ın sürece katkılarına vurgu yapması dikkat çekti.
BALCIOĞLU: VOLKAN YILMAZ'IN KATKILARIYLA HATAY'DA ÖNEMLİ BİR DAYANIŞMA KÜLTÜRÜ OLUŞTURDUK
Başkan Balcıoğlu, konuşmasında, "Hepimizin adına Hatay'a gittik. Her zaman diyorum ki, taş üstüne taş koyanlardan Allah razı olsun. Geçmiş dönem Belediye Başkanımız Sayın Volkan Yılmaz'a da özellikle teşekkür ediyorum. Onun döneminde kurulmuş olan ilişkiler gerçekten çok kıymetliydi. O dönemde biz de meclis üyesi olarak görev yapıyorduk ve deprem gibi siyaset üstü bir konuda hep oy birliğiyle kararlar aldık. Volkan Yılmaz'ın katkılarıyla Hatay'da önemli bir dayanışma kültürü oluşturduk" dedi.
"HATAY'DAN ELİMİZİ ÇEKMEYECEĞİZ"
Başkan Balcıoğlu, Hatay'a yapılan yardımların ve desteklerin devam edeceğini vurgularken, Volkan Yılmaz'ın başlattığı süreci sürdüreceklerini belirtti. "Orada gördüğüm dayanışma ve yardımlaşma bizi duygulandırdı. Silivri Belediyesi olarak bu süreçte Hatay'daki vatandaşlarımıza her zaman destek olduk ve olmaya devam edeceğiz. Hiçbir şekilde Hatay'dan elimizi çekmeyeceğiz. Orada büyük bir emek var ve bu emek devam edecek" dedi.
Başkan Balcıoğlu, ayrıca Silivri halkına da teşekkürlerini iletti ve "Sizleri temsilen orada bulundum. Yardımlarınız ve desteğiniz için hepinize teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.
Sevginar SALİ

 

YORUM YAP