Başkan Bora Balcıoğlu: Silivri’nin geleceği için iş birliğine açığız

Başkan Bora Balcıoğlu: Silivri’nin geleceği için iş birliğine açığız

27.09.2024 11:14:11

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, AK Parti Silivri İlçe Başkanlığı'nı ziyaretinde, parti ve görüş fark etmeksizin iş birliklerine açık olduklarını belirtti. İlçede tüm vatandaşların görüş ve önerilerini dikkate alarak çalışmalara devam edeceklerini ifade eden Balcıoğlu, Silivri'nin geleceği için birlikte hareket etmenin önemine vurgu yaptı.

AK Parti Silivri İlçe Başkanlığı, ziyaret programları çerçevesinde Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu'nu ağırladı. Başkan Balcıoğlu, Adalet ve Kalkınma Partisi Silivri İlçe Başkanlığı'nı ziyareti sırasında sıcak bir şekilde karşılandı.
Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, ziyarete ilişkin yaptığı açıklamada, “Adalet ve Kalkınma Partisi Silivri İlçe Başkanlığı'nı ziyaret ettik. Sıcak karşılamaları ve misafirperverlikleri için Adalet ve Kalkınma Partisi Silivri İlçe Başkanı Ekrem Pamuk'a, yönetim kurulu üyelerine ve AK Parti Silivri Belediyesi Meclisi Grup Sözcüsü Celalettin Yazıcı'ya teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.
Ziyarette Silivri'nin geleceğine yönelik konular da ele alındı. Başkan Balcıoğlu, "Silivri'nin geleceği için parti ve görüş fark etmeksizin iş birliklerine açık olduklarını, belediye hizmetlerinin daha da ileriye taşınması adına gösterilen çabaların devam edeceğini" belirtti. Ayrıca, ilçede tüm vatandaşların görüş ve önerilerinin dikkate alınarak çalışmalara devam edildiğini kaydetti. Ev sahipliği yapan AK Parti Silivri İlçe Başkanı Ekrem Pamuk da memnuniyetini dile getirerek, “AK Parti Silivri İlçe Başkanlığı olarak, Silivri Belediye Başkanı Sn. Bora Balcıoğlu'nu ilçe başkanlığımızda ağırladık. Nazik ziyaretlerinden dolayı kendilerine teşekkür ederim” dedi. Pamuk, Başkan Balcıoğlu'nu Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları, ilçe yöneticileri ve meclis üyelerinin eksiksiz katılımıyla kabul etti. Görüşmede, Silivri'nin geleceğine dair önemli konular gündeme alınarak karşılıklı fikir alışverişinde bulunuldu. Bu ziyaret, AK Parti Silivri İlçe Başkanlığı'nın yerel yönetimlerle iş birliği içerisinde hareket etme stratejisi çerçevesinde gerçekleşen verimli bir buluşma olarak değerlendirildi. Sevginar Sali

YORUM YAP