Başkan Yılmaz, Ortaköy Stadı’nı denetledi

Başkan Yılmaz, Ortaköy Stadı’nı denetledi

25.09.2023 11:48:24

Yıllardır hiçbir tadilat yüzü görmeyen ve zemininin kötülüğünden dolayı TFF tarafından maç verilmeyen Silivri Ortaköy Stadı Başkan Volkan Yılmaz'ın olaya el atmasının ardından yepyeni yüzüyle sporseverlerin beğenisine sunuluyor.

Silivri'nin sportif yükünü çeken tesislerin başında gelen Ortaköy Stadı yeni yüzü ile sezona hazır hale geliyor. TFF tarafından kötü koşulları nedeni ile resmi maç verilmeyen tesisler Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz'ın talimatları neticesinde yenilendi ve ilk maç düdüğünü bekliyor. 90x60 ebatlarındaki sahanın sentetik çim zemini tamamen yenilendi, 1000 kişilik tribünler, kale direkleri ve yedek oyuncu kulübeleri, soyunma odaları, tuvaletler ve duşlar, dış cephe, stat çevresi ile tel örgülerin yenilenmesi tamamlandı.

GÜZDEMİR'DEN BAŞKAN YILMAZ'A TEŞEKKÜR
Silivri Ortaköyspor Kulüp Başkanı Aydın Güzdemir önceki gün Başkan Volkan Yılmaz ile birlikte yapılan çalışmaları inceledi. Tamamen yenilenen tesisler için Başkan Yılmaz'a teşekkür eden Güzdemir açıklamasında, “Tesisimizin ivedi bir şekilde bakıma ihtiyacı vardı. Sağ olsun Belediye Başkanımız Volkan Yılmaz bakımdan ziyade tamamen yenilenmesi yönünde talimat verdi. Şimdi yepyeni bir tesisimiz var ve bununla da gurur duymaktayız. Gerek ilçemize gerekse de mahallemize ve spora olan katkılarından dolayı Ortaköyspor Ailesi adına sonsuz teşekkürler. Fiziki şartlarının kötülüğünden dolayı TFF'nin bile maç vermekten çekindiği stadımız artık yeni sezonda birbirinden güzel maçlara ev sahipliği yapabilecek durumda. Bu durum ilçemizin sportif yükünü de hafifletmiş olacaktır. Bu ve bunun gibi yatırımlarla birlikte ilçemiz gençliği en iyi imkanlarda spor yapma hakkına kavuşmakla birlikte iyi tesislerde spor yapmış olmanın gururunu da yaşamış oluyorlar. Tekrar Volkan başkanımıza teşekkür ederim” dedi.
ENGİN AKIN

YORUM YAP