BBP Silivri İlçe Başkanı Resul Aslan’dan bir dizi ziyaret

BBP Silivri İlçe Başkanı Resul Aslan’dan bir dizi ziyaret

3.10.2024 11:18:00

Büyük Birlik Partisi (BBP) Silivri İlçe Başkanı Resul Aslan, ilçede bir dizi önemli ziyaret gerçekleştirdi.

Başkan Aslan, Silivri'ye yeni atanan Cumhuriyet Başsavcısı Orhan Sağlam ve Emniyet Müdürü Kıvanç Taşçı'yı makamlarında ziyaret ederek, hayırlı olsun dileklerini iletti. Bu ziyaretlerde Silivri'nin huzur ve güvenliğini sağlayan kurumların önemli temsilcilerine başarılar dileyen Aslan, ilçenin güvenliği konusunda karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.
Ziyaret programı kapsamında, Devlet Hastanesi Başhekimi Mehmet Akif Seylan ve İlçe Tarım Müdürü Nuri Ertuğrul'u da makamlarında ziyaret eden Başkan Aslan, sağlık ve tarım alanlarındaki gelişmeler hakkında bilgi aldı. İlçe halkının sağlığı ve tarım sektöründeki çalışmalar üzerine de önemli değerlendirmelerde bulundu.
AHİLİK HAFTASI'NDA ESNAF VE SANATKARLAR BAŞKANINA ZİYARET
Ahilik Haftası dolayısıyla Başkan Aslan, Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Nuray Koçer ile bir araya geldi. Esnafın sorunları, talepleri ve Ahilik kültürü üzerine yapılan sohbetin ardından, Aslan ilçedeki esnafın ekonomik ve sosyal hayatına katkı sağlayacak projeler üzerinde de fikirlerini paylaştı.
MHP İLÇE BAŞKANI VE MÜFTÜ ZİYARETİ
Başkan Aslan, bu ziyaretlerinin yanı sıra MHP Silivri İlçe Başkanı Hakan Bakmaz, Silivri İlçe Müftüsü İsa Sağlam ve Zonguldaklılar Dernek Başkanı Özgür İnamoğlu'nu da ziyaret etti. Bu ziyaretlerde karşılıklı görüş alışverişinde bulunularak, çeşitli konular üzerine değerlendirmeler yapıldı.
Sevginar Sali

YORUM YAP