Beyciler Mukaddes Sönmez Ortaokulu’nda Kitap ve Edebiyat Günü

Beyciler Mukaddes Sönmez Ortaokulu’nda Kitap ve Edebiyat Günü

10.06.2024 12:13:50

Beyciler Mukaddes Sönmez Ortaokulu'nda düzenlenen Kitap ve Edebiyat Günü dolayısıyla öğrenciler kitap karakterlerini canlandırdı, Geleceğin Yazarları Projesi kapsamında oluşturdukları eserlerini imzaladı ve şiirler okudu.

Beyciler Mukaddes Sönmez Ortaokulu'nda düzenlenen Kitap ve Edebiyat Günü, öğrencilerin coşkulu katılımıyla gerçekleşti. Türkçe öğretmeni Dicle Güneş tarafından hazırlanan programda, öğrenciler kitap karakterlerini canlandırdı, Geleceğin Yazarları Projesi kapsamında oluşturdukları eserlerini imzaladı ve şiirler okudu.
Etkinlik, öğrencilerin edebiyata olan ilgisini artırmayı ve yaratıcılıklarını geliştirmeyi amaçladı. Program süresince öğrenciler, sevdikleri kitap karakterlerinin kostümlerini giyerek sahne performansları sergiledi. Ayrıca, kendi yazdıkları hikaye ve şiirleri okuyarak yazarlık yeteneklerini sergileme fırsatı buldular.
Dicle Güneş'in önderliğinde gerçekleşen Kitap ve Edebiyat Günü, öğrencilere unutulmaz bir deneyim yaşattı ve edebi eserlerle olan bağlarını güçlendirdi.
Renginar SALİ

YORUM YAP