“Birliğin gücüyle, Silivri için canla başla”

“Birliğin gücüyle, Silivri için canla başla”

19.03.2024 12:54:08

Milliyetçi Hareket Partisi Silivri İlçe Teşkilatı, “Birliğin gücüyle, Silivri için canla başla” diyerek hemşerilerinin desteğini toplamaya devam ediyor.

Milliyetçi Hareket Partisi Silivri İlçe Teşkilatı, Silivri'mize değer katmak üzere Belediye Başkan Volkan Yılmaz tarafından yapılan hizmetler ve önemli yatırımların devam etmesi için yerel seçimlerde vatandaşın desteğini istiyor.
Silivri Sahilimizde stant çalışması gerçekleştiren teşkilat üyelerimiz, hemşerilerine Proje ve Aday Tanıtım Broşürü dağıtımında bulunarak Başkan Yılmaz'ın seçildiği takdirde ikinci döneminde gerçekleştireceği çalışmalar hakkında bilgi veriyor.
Meclis Üyesi Adayları Rıfat Kutlu, Tavil Ay, Erdoğan Gökalp Kalaycı, Suat Pir, Görkem Ercan, Tayfun Köroglu, Rafet Arslan, Murat Güler, Deniz Edis ve Oktay Kaya esnafları iş yerlerinde ziyaret ederek, görüş, talep, öneri ve beklentilerini alıyor.
Meclis Üyesi Adayları Şafak Arslan ve Mustafa Aslan Akaryakıt istasyonunda çalışan hemşehrini ziyarette bulunarak, hal hatır sordular ve yerel seçimlerde desteklerini istediler.
Milliyetçi Hareket Partisi Silivri İlçe Kadın Kolları üyeleri, ev ziyaretleri kapsamında geçtiğimiz günlerde İspiroğlu ailesinin hanesine misafir oldu.
Seda ŞİMŞEK

YORUM YAP