
BALCIOĞLU TEŞEKKÜR ETTİ
Silivri Amatör Spor Kulüpleri Birliği mevcut Başkanı Bora Balcıoğlu, kongrede yaptığı konuşmasında şunları söyledi; "Silivri Amatör Spor Kulüpleri Birliği Başkanlığı dönemim boyunca yanımızda olan herkese teşekkür ediyorum. Amatör Kulüplerimizin her zaman yanında olan, lig katılım paylarının ödenmesinden, malzeme yardımına, mahallelerde bulunan futbol sahalarının kullanılır hale getirilmesinden, araç tahsisine kadar hiçbir talebimizi geri çevirmeyen Belediye Başkanımız Sayın Özcan Işıklar’a huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Yine Kulüpler Birliği binamızı kiradan kurtararak, bize New Center’da yer gösterdi. Sadece kulüpler değil, okul takımları, basketbol, voleybol ve teakwondo branşlarında da ihtiyaç duyulan her konuyu başkanımıza ilettik ve taleplerimizi yerine getirdi. Üç yıl boyunca güzel dostluklar kurduk, çalışmaya ve ilçemizde spor faaliyetlerine destek vermeye devam edeceğiz.”
YILMAM: BİRLİKTE GÜZEL PROJELERE İMZA ATACAĞIZ
Silivri Amatör Spor Kulüpleri Birliğine aday olan Silivrispor’un eski futbolcusu çarşı esnafından Candemir Yılmam ise; "Belediye başkanımızın spora bakış açısı ve güler yüzü beni bu göreve itti. Yanımızda Silivri’yi seven ve sporun her branşına tam destek veren bir Belediye Başkanımız olduğu için kendimi yalnız hissetmeyeceğim. Herkese katılımları için teşekkür ederim. Birlikte güzel projelere imza atarak, ilçemizde spor çıtasını daha da yükseklere taşıyacağımıza inanıyorum” şeklinde konuştu.
IŞIKLAR: TEK HEDEFİMİZ KENDİ ÇOCUKLARIMIZA SPOR YAPTIRMAK OLMALI
Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, Silivri Amatör Spor Kulüpleri Birliği kongresinde yaptığı konuşmada şu ifadelere yer verdi; "Amatör spor kulüplerinin tek hedefi kendi çocuklarına spor yaptırmak olmalı. Kendi çocuklarına forma giydirip sahada oynatabiliyorsan bence bu amatör kümede şampiyon olmaktan daha anlamlı. Bazı amatör spor kulüplerimiz, her yıl dış transferler yapıyor. Köyünden veya mahallesinden bir sporcu yok. Kendi özünden olmadığı için maliyetler de ister istemez artıyor. Atalarımızın dediği gibi; taşıma su ile değirmen dönmez, dönse de devamlılık olmaz. Bizim belediye olarak amacımızda zaten bu. İlçemiz sınırları içerisinde yaşayan herkesin spor, kültür ya da sanat ile içi içe olmasını sağlamak. Ücretsiz Yaz Spor Okulları ve Kültür Merkezimiz ile bunu yakaladık. Silivrispor’da Voleybol branşında kızlarımız büyük başarılara imza attılar. Kızlarımızın da spora çekilmesi konusunu çok önemsiyorum. Kulüplerimizin kendi ayakları üzerinde durması ve kurumsallaşması için bölgemizdeki çocuklarımıza sahip çıkalım.”
KULÜPLER BİRLİĞİ’NİN YENİ BAŞKANI YILMAM
Sporcu kimliği ile spor camiasına oldukça yakın olan Candemir Yılmam, Silivri Amatör Spor Kulüpleri Birliği Kongresinde oldukça genç bir yönetim kurulu ile adaylığını açıkladı. 132 delegesi bulunan Silivri Amatör Spor Kulüpleri Birliği olağan kongresine 110 üye katılırken, üyelerin tamamının oyunu alan Yılmam’ın listesi şu isimlerden oluşuyor;
YÖNETİM KURULU
ASİL ÜYELER |
YEDEK ÜYELER |
Candemir Yılmam |
İbrahim Ak |
A.Abbas Algür |
İlhan Tekin |
Eyüp Kocaoğlu |
Adnan Güneysu |
M.Şirin Aksu |
Orhan Yılmaz |
Sertaç Dağlı |
Can Dağaşan |
Bülent Yüksel |
Soner Düz |
Nursal Bilir |
Zafer Mutlu Demirbaş |
Remzi Ercan |
Güray Türker |
Özgür Uçan |
Samet Kepçeli |
DENETLEME KURULU
ASİL ÜYELER |
YEDEK ÜYELER |
Hüseyin Kızıltan |
Veysel Kırlangıç |
Aydın Güzdemir |
Akın Daylan |
Tanju Oral |
Hürriyet Yavuz |