“ ‘Birlikte yöneteceğiz’ iddianız slogandan ibaret kalır”

“ ‘Birlikte yöneteceğiz’ iddianız slogandan ibaret kalır”

1.07.2024 14:47:05

Temmuz meclisinde "Esnafımız deyince, geçen günlerde SİBESO Başkanımız Sayın Nuray Koçer'in esnafımız adına haklı bir serzenişi oldu” diyen Aşkın, yöresel yemek satış etkinliği ile ilgili sözlerini şöyle sürdürdü: “Silivri'yi yönetiyorsanız hele de billboardlara, binalara 'Birlikte yönetiyoruz, birlikte karar alıyoruz' diye yazıyorsanız, aldığınız kararlardan etkilenecek kişi ve kurumlarla istişare etmeniz gerekir. Eğer bunlar yapılmadı ise sizin birlikte yöneteceğiz iddianız slogandan ibaret kalır, sadece billboardları süsler."

Silivri Belediyesi 2024 Yılı Temmuz Ayı Meclis Toplantısı I. Oturumunda grubu adına söz alan İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi ve Başkan Vekili Sultan Aşkın, konuşmasında birçok konuya değindi.
Silivri Belediyesi 2024 yılı Temmuz Ayı Meclis Toplantısı I. Oturumunda, İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi ve Başkan Vekili Sultan Aşkın, grubu adına söz alarak çeşitli konulara değindi.
SİLİVRİSPOR'A TEBRİK VE DESTEK
Aşkın, konuşmasında şunları ifade etti: "Silivrispor Kulübü Başkanlığına yeniden seçilen Nuri Çolakoğlu ve yönetim kurulu üyelerini tebrik ediyor, Silivrisporumuza ve yönetimine yeni sezonda başarılar diliyorum.
MİLLİ TAKIMIN BAŞARISI
2024 Avrupa Şampiyonası F Grubu son maçında Çekya'yı 2-1 yenerek son 16'ya kalan A Milli Futbol Takımımızı yürekten kutluyor, Avusturya karşısında şimdiden başarılar diliyorum.
DENİZCİLİK VE KABOTAJ BAYRAMI
Türkiye'nin karasularında egemenlik ve bağımsızlığını ilan ettiğimiz gün olan 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramımızı kutluyorum.
15 TEMMUZ DEMOKRASİ VE MİLLİ BİRLİK GÜNÜ
15 Temmuz 2016'da ülkemizde yaşanan Vatanımıza, ülkemize, bayrağımıza kasteden hain darbe girişimi sırasında hayatını kaybederek şehit olan ve yaralanarak gazi olan vatandaşlarımızı anmak için ilan edilen 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü vesilesiyle 15 Temmuz hain darbe girişiminde kahramanlık destanı yazan şehitlerimize Allah'tan rahmet, gazilerimize sağlık ve şifalar diliyorum.
KIBRIS BARIŞ HAREKÂTI'NIN 50. YIL DÖNÜMÜ
Kıbrıs Barış Harekâtı'nın 50. Yıl dönümünde, başta Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyetimizin Kurucu Cumhurbaşkanı Rauf Denktaş olmak üzere şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmetle, ruhları şad olsun.
GAZETECİLER VE BASIN BAYRAMI
Gazeteciler ve basın yayın organları halkı bilgilendirme noktasında yaptıkları görev çok değerli ve kıymetli. Günün her saatinde, mesai kavramı gözetmeksizin büyük bir özveriyle çalışan başta Silivri'de faaliyet gösteren basın mensuplarımız olmak üzere, yerelden ulusala tüm basın mensuplarının 24 Temmuz Gazeteciler ve Basın Bayramı'nı kutluyorum.
HASAT BAYRAMI
Başta ilçemizdeki çiftçilerimiz olmak üzere tüm çiftçi kardeşlerimizin, bir yıllık emeğinin, alın teri ve bekleyişinin semeresini topladığı bir bayram olan 26 Temmuz Hasat Bayramı'nı kutluyor, üreticilerimizin emeğinin, alın terinin ve umudunun karşılığını hasarsız, bolluk, bereket ve sağlıkla ulaşmasını diliyorum. Geçen dönemde 5 yıl boyunca her zaman çiftçimizin ve üreticimizin yanında olduk. Hem çiftçimizin hem de esnafımızın yanında olduk.”
“BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ İDDİANIZ SLOGANDAN İBARET KALIR, SADECE BİLLBOARDLARI SÜSLER”
"Esnafımız deyince, geçen günlerde SİBESO Başkanımız Sayın Nuray Koçer'in esnafımız adına haklı bir serzenişi oldu” diyen Aşkın, hafta sonu Devlet Hastanesi Otoparkında yer verilen yöresel yemek çadırı ile ilgili sözlerini şöyle sürdürdü: “Silivri'yi yönetiyorsanız hele de billboardlara, binalara 'Birlikte yönetiyoruz, birlikte karar alıyoruz' diye yazıyorsanız, aldığınız kararlardan etkilenecek kişi ve kurumlarla istişare etmeniz gerekir. Anlaşılan esnaf odasının haberi yok, satılan ürünlerin toplum sağlığını etkilemesi söz konusu olacağından ilçe tarımın haberi var mı? Yine etkinlik yapılan alanın devlet hastanesi otoparkı olarak kullanılan bir alan olması nedeniyle, yaşanacak trafik sıkışıklığı, yaşanacak gürültü de dikkate alınarak bu alanın kullanımının hastanenin işleyişine, hasta ve hasta yakınlarının mağduriyetine sebebiyet vermemesi açısından devlet hastanesi yönetimi ile istişare edildi mi? Eğer bunlar yapılmadı ise sizin birlikte yöneteceğiz iddianız slogandan ibaret kalır, sadece billboardları süsler."
MADIMAK VE BAŞBAĞLAR ANMASI
Aşkın'ın değindiği diğer iki konu şöyleydi: "2 Temmuz Madımak ve 5 Temmuz Başbağlar'da hayatlarını kaybeden vatandaşlarımızı bir kez daha üzüntüyle anıyor, Allah'tan rahmet diliyorum.
TÜRK SİNEMASININ VE TÜRK TARİHİNİN UNUTULMAZ İSİMLERİ
Türk sinemasının unutulmaz isimlerinden Cüneyt Arkın'ı, Kemal Sunal'ı, Kartal Tibet'i, büyük Türk tarihçisi, Türkolog ve siyasetçi Ordinaryüs Profesör Zeki Velidi Togan'ı, Batı Trakya'da Türklüğün savunucusu Dr. Sadık Ahmet'i vefatlarının yıldönümünde rahmetle anıyorum. Ruhları şad, mekanları cennet olsun."

Sevginar SALİ

YORUM YAP