“Bize emanet edilen her kuruşu layığı ile harcadık, israf etmedik”

“Bize emanet edilen her kuruşu layığı ile harcadık, israf etmedik”

29.01.2024 11:35:16

Silivri Park Evleri sakinleri ile bir araya gelen Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, “Hiçbir kimseyi ayırmadık, herkese hizmet ettik. Yoksul, çaresiz ve kimsesizlere sosyal yardımlar yaptık. Bize emanet edilen her kuruşu layığı ile harcadık ve israf etmedik” diyerek benimsedikleri yerel yönetim anlayışını anlattı, yeni dönem için destek istedi.

Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, geçtiğimiz günler Silivri Park Evleri sakinleri ile bir araya gelerek sohbet etti, taleplerini dinledi. Başkan Bey'e, MHP Grup Sözcüsü Sultan Aşkın ve MHP İlçe Başkanı Zafer Yalçın da eşlik ettiler.
YILMAZ: TÜM HEMŞERİLERİMİZİ AYRIM YAPMADAN KUCAKLADIK
Başkan Yılmaz, site sakinlerine Silivri'ye bu dönem kazandırılan sağlık, eğitim, sosyal, kültürel hizmetler hakkında bilgi verirken, “Silivri 81 ilimizden vatandaşımızın ikamet ettiği bir şehir, Türkiye'nin güzelliklerinin yansıdığı ve yaşandığı bir kenttir. Tüm hemşerilerimizi bağrına basmış; geleneklerini, göreneklerini, kültürel zenginliklerini benimsemiş; dil, din, ırk, mezhep ve memleket ayrımı yapmadan kucaklamıştır.
Göreve talip olup sizlerin huzuruna çıktığımızda ne demiştik; ‘Ellerimizi, kollarımızı sonun kadar açtık ve hepinizi kucaklamaya geliyoruz. Memleketi, dini inancı, mezhebi ve ırkı ne olursa olsun herkesi kucaklayacağız' demiştik.
“SİLİVRİ'DE YAŞAYAN HERKESİN BELEDİYE BAŞKANI OLDUM”
Hanımefendilere seslenmiştik; “Elimi uzatıyorum. Elimi havada bırakmayın” demiştik. Allah'a çok şükür ki bize inanan, bize güvenen bütün hemşerilerim destek, omuz verdi ve bizlerin yanında oldu. Bu kardeşiniz, bu evladınız da sizlerden aldığı güçle 7/24 canla başla çalışarak hizmet etti. Sizler için, çocuklarınız için, altyapıdan üstyapıya, eğitimden sağlığa, kültürden sanata kadar birçok alanda yatırımlar yaptı. Baronların, ayrıcalıklı gurupların ve çıkar çevrelerinin belediye başkanı değil; Silivri'de yaşayan garibin, gurebanın, dulun, yetimin, düşkünün, darda yolda kalmışın, ihtiyaç sahiplerinin ve Silivri'de yaşayan herkesin belediye başkanı oldum.
“BİZE EMANET EDİLEN HER KURUŞU LAYIĞI İLE HARCADIK VE İSRAF ETMEDİK”
“Yaratılanı severiz Yaratandan ötürü” dedik, hiçbir kimseyi ayırmadık. “Halka Hizmet, Hakka hizmettir” dedik, herkese hizmet ettik. “Komşusu açken tok yatan bizden değildir” dedik; yoksul, çaresiz ve kimsesizlere sosyal yardımlar yaptık. “Emanete sahip çıkmak İmanın gereğidir” dedik, bize emanet edilen her kuruşu layığı ile harcadık ve israf etmedik.
“SİZLERLE YOL YÜRÜMEYE DEVAM EDECEĞİZ”
Silivri Belediyesi olarak bu inanç, azim ve kararlılıkla her zaman sizin yanınızda olmaya, sizin yanınızda durmaya, sizlerle yol yürümeye devam edeceğiz. Birliğimizin, beraberliğimizin ve kardeşliğimizin daim olmasını diliyor, hepinize saygı, sevgi ve hürmetlerimi sunuyorum” şeklinde konuştu.
Buket KARAHIZIR

YORUM YAP