Bora Balcıoğlu: İş birliğiyle daha iyi hizmet sunacağız

Bora Balcıoğlu: İş birliğiyle daha iyi hizmet sunacağız

23.08.2024 10:38:41

Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'ün ev sahipliğinde İstanbul 3. Bölge Belediye Başkanları toplantısına katılan Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, “Bölgemize daha iyi hizmet sunmak için, belediyelerimiz arasında güçlü bir işbirliği ağı kurmayı, ortak projeler geliştirerek hemşerilerimizin ihtiyaçlarına daha hızlı ve etkili çözümler üretmeyi hedefliyoruz” dedi.

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, 21 Ağustos 2024 Çarşamba akşamı Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'ün ev sahipliğinde İstanbul 3. Bölge Belediye Başkanları ile bir araya geldi. Toplantının ana gündemi, belediyeler arasındaki işbirliğini güçlendirmek ve ortak projeler geliştirerek bölge halkına daha etkin hizmet sunmak oldu.
Başkan Balcıoğlu, toplantının ardından yaptığı açıklamada, “Bölgemize daha iyi hizmet sunmak için, belediyelerimiz arasında güçlü bir dayanışma ağı kurmayı, ortak projeler geliştirerek hemşerilerimizin ihtiyaçlarına daha hızlı ve etkili çözümler üretmeyi hedefliyoruz” dedi.
Balcıoğlu, sıcak karşılamaları ve misafirperverlikleri için Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün'e ve toplantıya katılan tüm belediye başkanlarına teşekkür etti. “Başta Büyükçekmece Belediye Başkanımız, kıymetli ağabeyim Hasan Akgün olmak üzere tüm belediye başkanlarımıza yürekten teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.
AKGÜN: SOKAK HAYVANLARI YASASINI TÜM YÖNLERİYLE DEĞERLENDİRDİK
Büyükçekmece Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün, sosyal belediyecilik anlayışıyla mevcut problemlerin çözümünü ortak akılla ele aldıklarını belirterek; “Özellikle de son günlerin en hassas konusu olan sokak hayvanları ile ilgili çıkan yasayı tüm yönleriyle değerlendirdik. Halkçı belediyecilik anlayışıyla politikalar geliştirmeye ve İstanbul'umuzun güzel yarınları için kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz. Bu kapsamda toplantılarımızı her ay düzenli olarak gerçekleştirerek ortak problemlerimizi birlikte ele almaya ve çözüme kavuşturmaya devam edeceğiz” dedi.
Toplantı, İstanbul 3. Bölge'deki belediyeler arasındaki işbirliğini artırarak, bölge halkına daha kaliteli hizmet sunulmasına yönelik adımlar atılması amacıyla önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.
Sevginar Sali

YORUM YAP