Engin Akın

Bora Balcıoğlu’na güveniyorum

Başlıktan da anlayacağınız üzere yeni sezon öncesi yapacağı yatırımlar ve vereceği desteklerle Bora Balcıoğlu'na güvenen isimlerdenim.

Balcıoğlu'nu yıllardır yani top koşturduğu yıllar ve onun da öncesinden tanırım. Birbirimizin gençliğini biliriz. Sportif yatırımlarını ve bununla ilgili düşüncelerini az çok bilirim. Yanındaki isimler de futbolu bilen isimler, mesela Yavuz Alçi iyi bir Silivrisporludur. Görev yaptığı süre içinde sportif yatırımları dillere destandır.

Yeni sezon tüm kulüpler için çok zorlu geçecek.
Öyle ki kimsenin planladığı bütçeler yetmeyecek mesela. Orantısız para harcayan başkanlar yine olacak, dolar kurunun artışı ve birçok farklı etken futbolun içine edecek yine.

Hal böyleyken Silivrispor'un da kendine çeki düzen vermesi gerekecek. Bu gerek Nuri Başkan, gerekse de teknik patron Özgür Ergün ve İdari Menajer Ekrem Kavak ile yapılacak. Sütten ağzı yanan ayranı üfleyerek içermiş muhabbetiyle yere sağlam basarak hedef küçülterek yol alınmalı.

Bu sezon beklentilerin üzerinde bir bütçe ile lig tamamlandı. Sezon başında planlanan bütçe aşıldı ve tarihi bir rekor kırdı diyebilirim. Bundan dolayı yeni sezonda yaşanacak krizleri baştan öngörmek şart. Yoksa sezon ortasında bir olağanüstü kongre daha yapmak zorunda kalabiliriz.

Bu sezonda altyapıdan beklenilen seviyede oyuncu olmayacak. Yeni yapılanma ve yeni planlama gerekecek. Neyse altyapılara daha sonra değinirim.

Bora Balcıoğlu konusuna dönelim.
Spora ve özellikle de gençlere, altyapılara ne denli değer verdiğini en iyi bilenlerdenim. Maddi anlamda ne verebilir bunu kestiremem ki elim cebinde değil. Lakin yönlendirme yol gösterme konusunda canla başla çalışacağına eminim.

Hele maçlarımıza gelerek attığımız gollerde yaşadığı sevinci görünce umudum ve haklılığım daha artacak.

Silivri'de spor camiası sadece futboldan ibaret değil. Birçok branşta çok gencimiz ülke dereceleri alıyor. Silivri olarak her yerdeyiz, teniste varız, hentbolda varız, voleybolda varız, karatede, tekvandoda hemen her branşta bir Silivrili görmek mümkün. Hepsi desteklenmeli ve adil olunmalı.

Benim branşım futbol.
İlçemin tek profesyonel kulübü Silivrispor.
Silivrispor'u desteklemek Silivri'yi desteklemektir.
Güven veren bir yönetim ve güven veren bir başkanı var Silivrispor'un.
Balcıoğlu ve Çolakoğlu el ele verdiğinde yan yana durduğunda ve bütçeler uygun tutulduğunda bizi tutana aşk olsun.
Birde tavsiyemdir ki her iki isimde birbirini birbirinden dinlesin araya aracı koymasın. Araya koyulan aracılar her zaman iyi niyetli olmayabiliyor.
Yeni sezon yeni heyecanlar.

YORUM YAP