BORA BALCIOĞLU’NDAN EKREM İMAMOĞLU’NA DESTEK: “Demokrasiye gölge düşürülemez”

BORA BALCIOĞLU’NDAN EKREM İMAMOĞLU’NA DESTEK: “Demokrasiye gölge düşürülemez”

26.09.2024 09:56:53

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'na yönelik siyasi yasak girişimine karşı sert bir açıklama yaptı. Balcıoğlu, bu girişimi demokrasiyi ve halkın iradesini gölgelemeye yönelik bir çaba olarak nitelendirdi.

Başkan Bora Balcıoğlu açıklamasında, Ekrem İmamoğlu'nun yalnızca İstanbul'un değil, tüm Türkiye'nin gönlünde yer bulmuş bir lider olduğunu vurgulayan Balcıoğlu, İmamoğlu'nun hak, hukuk ve adalet yolunda halkın desteğiyle yalnız yürümeyeceğinin altını çizdi.
“İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu'na yönelik haksız siyasi yasak girişimi, demokrasimize ve halkın iradesine büyük bir gölge düşürme çabasıdır. Ekrem İmamoğlu, yalnızca İstanbul'un değil, tüm Türkiye'nin gönlünde yer bulmuş bir liderdir. Bugüne kadar olduğu gibi, bundan sonra da halkımızın desteğiyle, hak, hukuk ve adalet yolunda asla yalnız yürümeyecektir. Demokrasiye olan inancımızla, milletimizin iradesi her zaman en güçlü ses olacaktır” ifadelerini kullandı.
Balcıoğlu'nun bu açıklaması, İmamoğlu'na yönelik dayanışma çağrısının güçlü bir sembolü olarak değerlendirildi.
Sevginar SALİ

YORUM YAP