Bora Balcıoğlu, Spor Adası çalışmalarını inceledi

Bora Balcıoğlu, Spor Adası çalışmalarını inceledi

12.07.2024 11:24:31

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Yeni Mahalle'de yapımına önceki dönem Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Toto'nun katkıları ile başlanan ve devam eden spor kompleksi çalışmalarını inceledi. Proje alanını dolaşan Başkan Balcıoğlu, bu önemli yatırımın Silivri için getireceği faydaları değerlendirdi.

Yeni Mahalle Kiptaş 2'nin karşısında bulunan ve "Spor Adası" olarak adlandırılan bu büyük tesis, Gençlik ve Spor BakanlığıSpor Toto'nun katkıları ile geçen dönem Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz'ın çabaları ile başlayıp, 45.000 metrekarelik bir alan üzerine inşa ediliyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, projenin tamamlanmasıyla bu alanda 3 futbol sahası, 2 basketbol sahası, kapalı spor kompleksi, kapalı tenis salonu, otopark ve çeşitli yaşam alanlarının hayata geçirileceğini belirtti.

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, projeyle ilgili yaptığı açıklamada ayrıca şunları söyledi: "Yeni Mahalle Spor Adası Projesi kapsamında çalışmalarımız büyük bir hızla devam ediyor. Hepimizin gurur duyacağı, geleceğin milli sporcularını yetiştirecek tesisleri ilçemize kazandırmaya devam edeceğiz. Silivri'yi bir spor kenti haline getirmek için var gücümüzle çalışacağız."

Buket KARAHIZIR

 

YORUM YAP