Bora Balcıoğlu: Trakya'nın verimli topraklarını ranta kurban etmeyeceğiz

Bora Balcıoğlu: Trakya'nın verimli topraklarını ranta kurban etmeyeceğiz

19.08.2024 08:04:09

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Tarım Şenliği'nin ikinci gününde stantları ziyaret ederek üretici ve vatandaşlarla buluştu. Başkan Bey, “Trakya'nın verimli topraklarında tarım potansiyelini hep birlikte ileri taşıyacak, onları beton rantına kurban etmeyeceğiz” dedi.

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, Tarım Şenliği'nin ikinci gününde Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun ve Çatalca Belediye Başkanı Erhan Güzel ile tarıma yönelik faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarının, üreticilerin ve tarım firmalarının stantlarını ziyaret etti.
BALCIOĞLU: VERİMLİ TOPRAKLARIMIZI BETON RANTINA KURBAN ETMEYECEĞİZ
Ziyaret sırasında konuşan Başkan Balcıoğlu, “Değirmenköy Tarım Şenliğimizin ikinci gününde tarıma yönelik faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarımızın, üreticilerimizin ve tarım firmalarımızın stantlarını Tekirdağ Milletvekilimiz İlhami Özcan Aygun ve Çatalca Belediye Başkanımız Erhan Güzel ile ziyaret ettik. Trakya'nın verimli topraklarında tarım potansiyelini hep birlikte ileri taşıyacak, onları beton rantına kurban etmeyeceğiz. Tarımda teknoloji kullanımını yaygınlaştıracak, bölgemiz gençlerine bilinçli tarımı öğreteceğiz” dedi.
DEĞİRMENKÖYLÜLERLE KAYNAŞMA
Stant ziyaretlerinin ardından Başkan Balcıoğlu, Değirmenköy Mahallesi'nde esnaf ve kıraathane ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşlarla sohbet etti. Bu ziyaretler sırasında Değirmenköylülerin tarım ve yerel ekonomi konusundaki düşüncelerini ve taleplerini doğrudan öğrenme fırsatı buldu.

 

 

YORUM YAP