Bora Balcıoğlu: Yeni görevler için hazırız

Bora Balcıoğlu: Yeni görevler için hazırız

1.09.2023 09:07:25

Selimpaşa'da Camcıoğlu Site sakinlerinin davetine ilişkin konuşan İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Bora Balcıoğlu, “Sayın Ekrem İmamoğlu İstanbul'da bir başarı hikayesi yazıyor. Bizler de bu başarı hikayesine katkı sağlamak için gereken sorumluluğu aldık, yeni görevler için de her daim hazırız” dedi.

CHP Belediye Meclis Üyeleri Elif Yılmazer ve Gökhan Yonat ile birlikte Selimpaşa Camcıoğlu Site sakinlerinin davetine icabet ettiklerini söyleyen İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyesi Bora Balcıoğlu, “İBB ve Silivri Belediyesi CHP Meclis Üyesi Bora Balcıoğlu, meclis üyeleri Elif Yılmazer ve Gökhan Yonat ile birlikte Selimpaşa Camcıoğlu Site sakinlerinin daveti üzerine bir görüşme gerçekleştirdiler.
BALCIOĞLU: BÖLGE HALKIMIZLA FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNDUK
Balcıoğlu, “Hemşehrilerimizle birlikteyiz. Taleplerini,sorunlarını dinleyerekçözüm önerilerini hep beraber konuştuk...” derken, “Sıkıntılarını gidermek, vatandaşlarımızın seslerini duyurabilmek için elimizden geldiğince çabalıyoruz.
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Ekrem İmamoğlu'nun gerek bölgemizde gerek Selimpaşa Mahallemizde hayata geçirmiş olduğu ve fizibilite çalışmaları hızla ilerleyen yeni projelerimiz hakkında site sakinlerimizle, bölge halkımızla fikir alışverişinde bulunduk.
“SORUMLULUK ALDIK, YENİ GÖREVLER İÇİN DE HAZIRIZ”
Sayın Ekrem İmamoğlu İstanbul'da bir başarı hikayesi yazıyor. Bizler de bu başarı hikayesine katkı sağlamak için gereken sorumluluğu aldık, yeni görevler almak için de her daim hazırız.
“HALKIMIZA HİZMET EN BÜYÜK MOTİVASYON KAYNAĞIMIZDIR”
Var gücümüzle şehrimize ve halkımıza hizmet etmek bizim en büyük motivasyon kaynağımızdır. Halkımıza var olan destekleri için bir kez daha şükranlarımı sunuyorum” şeklinde konuştu.

YORUM YAP