Bosna Hersek gezileri verimli geçti

Bosna Hersek gezileri verimli geçti

11.06.2024 10:23:44

Yusuf Sarıbekir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Öğretmen Grubu, Bosna Hersek ziyaretinden döndü.

Yusuf Sarıbekir Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğretmen grubu, Kardeş Okul Projesi kapsamında Bosna Hersek'e gerçekleştirdikleri ziyareti tamamlayarak yurda döndü. 31 Mayıs - 3 Haziran tarihleri arasında gerçekleşen ziyaret, hem eğitim hem de kültürel anlamda son derece verimli geçti.
Ziyarete Okul Müdürü Gürsel Ergün ve öğretmenler; Barbaros Doğan, Eda Bilgiç, Meral Oğur, Serkan Kılıçer, Emel Yapar katıldı. Ev sahibi okulun müdürü Izeta Omerdić, müdür yardımcısı Belma Kirlić ve Larisa Ramić, Türk ekibiyle yakından ilgilendi.
Okul idaresi tarafından projelere örnek olacak duyarlılıkta karşılanan öğretmenlerimiz, Bosna Hersek'teki kardeş okulu gezerek detaylı bilgi aldılar. Dersliklere girerek öğrencilere Yusuf Sarıbekir MTAL'nin selamlarını ilettiler ve okul personeliyle eğitim-öğretim süreçleri hakkında bilgi alışverişinde bulundular.
Ziyaret boyunca sosyal, kültürel ve tarihi mekanlar da keşfedildi. Son gün, Kanton Başbakanı Tahir Lendo tarafından kabul edilen heyet, geleceğe yönelik projeler ve karşılıklı iş birliğinin güçlendirilmesi konularını ele aldı. Karşılıklı hediyeleşmenin ardından, bir sonraki görüşme dileğiyle vedalaşıldı.
Renginar SALİ

YORUM YAP