Bozdağ’dan MHP İlçe Başkanı Bakmaz’a ziyaret

Bozdağ’dan MHP İlçe Başkanı Bakmaz’a ziyaret

8.10.2024 11:46:28

Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanvekili ve Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Silivri İlçe Başkanı Hakan Bakmaz'i ziyaret etti.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Silivri İlçe Başkanı Hakan Bakmaz'a önemli bir ziyaret gerçekleştirildi. Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanvekili ve Şanlıurfa Milletvekili Bekir Bozdağ, AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) üyesi Tülay Kaynarca ve Tekirdağ Milletvekili Çiğdem Koncagül, AK Parti Silivri İlçe Başkanı ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Bakmaz'a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Ziyaret sırasında karşılıklı iyi dilekler paylaşılırken, Başkan Hakan Bakmaz, heyete teşekkürlerini iletti. Ziyareti değerlendiren Bakmaz, “TBMM Başkan Vekilimiz Şanlıurfa Milletvekili Sayın Bekir Bozdağ beyefendi, AK Parti Genel Merkez Tanıtım Medya Başkan Yrd. Sayın Tülay Kaynarca ve Tekirdağ Milletvekili Sayın Çiğdem Koncagül hanımefendiler ile AK Parti Silivri İlçe Başkanı, meclis üyeleri ve yönetim kurulu üyeleri hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Kendilerine teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
Ziyaretin ardından ilçe başkanları ve milletvekilleri, Silivri'deki siyasi gündem ve yerel konular üzerine kısa bir sohbet gerçekleştirdi.

Buket KARAHIZIR

YORUM YAP