BOZOĞLU: GECE GÜNDÜZ MÜCADELE EDİYORUZ

BOZOĞLU: GECE GÜNDÜZ MÜCADELE EDİYORUZ

25.08.2022 11:30:09

AK Parti İstanbul İl Başkanlığının Yüz Yüze 100 Gün Projesi kapsamında Silivri çıkarması gerçekleştiren İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'yu ağırlayan AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, yaptığı konuşmada şu ifadelerine yer verdi: “Yüz Yüze 100 Gün” programı dahilinde bakanlarımız, milletvekilleri, belediye başkanları, il ve ilçe teşkilat mensupları sahaya inerek sıkılmadık el, dokunulmadık görül bırakmamak için gece gündüz mücadele ediyoruz.”

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun STK ve Muhtarlarla buluşmasında açılış konuşmasını AK Parti İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu yaparken şunları söyledi: “AK Parti Silivri İlçe Başkanı Mutlu Bozoğlu, yaptığı konuşmada şu ifadelerine yer verdi: “AK Parti İstanbul İl Başkanlığımızın başlatmış olduğu “Yüz Yüze 100 Gün” programı dahilinde Silivri'de AK Parti İlçe Başkanlığı olarak İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu'yu ağırlıyoruz. Silivrili hemşerilerimizin dertlerini dinliyor, aynı zamanda ilçemize yapılacak hizmetler üzerine istişarede bulunuyoruz. “Yüz Yüze 100 Gün” programı dahilinde bakanlarımız, milletvekilleri, belediye başkanları, il ve ilçe teşkilat mensupları sahaya inerek sıkılmadık el, dokunulmadık görül bırakmamak için gece gündüz mücadele ediyoruz.
HİZMETLER İÇİN TEŞEKKÜR
Sizin nezdinde, Silivri'de çok kısa süre içinde İçişleri Bakanımız Süleyman Soylu'nun talimatları doğrultusunda ilçemize yapılan hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür ediyorum. Çok iyi biliyoruz ki Silivri kirada olan bir Emniyet binası varken, yeni bir binaya kavuştu ve sizlere hizmet veriyor. 1960'lı yıllardan kalan bir binadan Jandarmamız Mimarsinan Mahallesi'nde inşa edilen yeni binasına kavuştu.
Yine Selimpaşa Mahallemizde var olan Şehit Emin İpşir Polis Merkezi, belediyenin küçük bir yerinde hizmet verirken, yeni ve büyük bir binaya kavuşturuldu. Polis karakolu, emniyet ve jandarma binası haricinde bir de Hükümet Konağımız var. Cumhuriyet tarihinin ilk adımlarının atıldığı günden beri bu güne kalan, Silivri çarşı meydanında bulunan bir Hükümet Konağımız var. Daha öncesinde Adliye olarak da kullanıldı. Şimdi Nüfus Müdürlüğü ile beraber kullanılıyor. Bunu ilçemizdeki birçok kurum kuruluşlarıyla birleştirip Allah kısmet ederse Silivri Stadı'nın olduğu yere Hükümet Konağına başlandı. En kısa zamanda bitirilip hizmete başlayacak ve Silivri'ye 3-4 yıl içerisinde yapılmış en büyük hizmetlerden bir tanesi olacak. Silivri'de yenilenmesi gereken başka bir bina açıkçası kalmadı. Bu kadar süre içerisinde ilçemize böyle bir hizmeti getirdiği, böyle binaları kazandırdığı ve bize daha kaliteli hizmet verilebilmesi için vermiş olduğu sözü tuttuğu için Bakanımız Süleyman Soylu'ya çok teşekkür ediyorum. Dünden bugüne çalışmalarımızı kat kat artırarak, gecemizi gündüzümüze katarak hem 2023 hedefine, hem 2053 hedefine, hem 2073 hedefine hep beraber ulaşacağız. Bizler yarının emanetçisi olan insanlarız. Yarın çoluk çocuğumuza emanet götüreceğimiz bu çağı, bu günden büyüterek, ilerleterek, güçlendirerek onlara teslim etmek gerek. Bulunduğunuz görevlerde bu çalışmalara katkıda bulunuyor, çalışmalarda bulunuyorsunuz. Sizlere de ayriyetten teşekkür ediyorum. Sağ olun var olun.”
Sevginar SALİ

YORUM YAP