“Bu koca çınar, sizlerin elinde yüzyıllar ötesine uzayacak”

“Bu koca çınar, sizlerin elinde yüzyıllar ötesine uzayacak”

3.11.2023 11:38:46

Bu bir tanıtımdır

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nda öğrencilerine seslenen Eğitim Kampı Kurucu Müdürü Yıldız Aydın Zık, “Bir asrı deviren bu koca çınar; sizlerin elinde, hepimizin emeğiyle yüzyıllar ötesine uzayacaktır. Buna inancımız tam.” dedi.4_242

Eğitim Kampı öğretmen ve öğrencileri, Cumhuriyet'imizin 100. kuruluş yıl dönümünü kutladı. Kurucu Müdür Yıldız Aydın Zık, Kurum Müdürü Kamuran Bozkuş, Öğrenci İşleri Yetkilisi Mualla Gürses ve öğrencileri, Cumhuriyet'imizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitlerimizin manevi huzurunda saygı duruşunda bulundu ve İstiklal Marşı'nı okudu.
ZIK: CUMHURİYET ÖZGÜRLÜKTÜR
Kurucu Müdür Yıldız Aydın Zık, günün anlam ve önemini belirten konuşmasında şu sözlerine yer verdi: “Cumhuriyet özgürlüktür. Özgürlüğün kıymetini bilin çocuklar. Yanı başımızda binlerce çocuk katledilirken, savaşın en kirli yüzünü çok yakından seyrederken Cumhuriyet'e bir kere daha sımsıkı sarılın, çocuklar.
“BİR ASRI DEVİREN BU KOCA ÇINAR, SİZLERİN ELİNDE YÜZYILLAR ÖTESİNE UZAYACAK”
Bir asrı deviren bu koca çınar; sizlerin elinde, hepimizin emeğiyle yüzyıllar ötesine uzayacaktır. Buna inancımız tam. Buna inancınızı, siz de hiçbir zaman kaybetmeyin çocuklar. Ve bu inançla yaşayın. Bu inançla çalışın. Damarlarınızda akan Türk kanıyla siz, o kudrete sahipsiniz çocuklar.
“BU ŞANLI BAYRAĞININ ALTINDA HÜRRİYETİ YAŞAMANIN 100. YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLUYORUM”
Cumhuriyet emanettir. Yadigardır. Cumhuriyet nazlıdır, çocuklar. Bu şanlı bayrağın altında, hürriyeti yaşamanın 100. yıl dönümünde hepimizin Cumhuriyet Bayramı'nı kutluyorum.”
VELİLERİN DE BAYRAMI KUTLANDI
Eğitim Kampı, Cumhuriyet'imizin 100. yıl dönümü dolayısıyla, velilerinin de bayramını kutlayarak, hediye iletti.
Renginar SALİ

YORUM YAP