Bulut’tan Başkan Balcıoğlu’na destek

Bulut’tan Başkan Balcıoğlu’na destek

19.07.2024 10:30:18

2024 seçimlerinde CHP'nin Silivri Belediye Başkan Adaylarından olan Doruk Bulut, Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu'nun son başkan yardımcı atamalarına ilişkin olumlu görüşlerini paylaştı.

Doruk Bulut, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, "İsabetli Başkan Yardımcılığı atamalarından dolayı Belediye Başkanımız Bora Balcıoğlu'nu tebrik ediyorum" ifadelerini kullanarak, toplumun önemli bir bölümünde olumlu karşılık bulan görevlendirmelere destek verdi.
BAŞKAN BALCIOĞLU'NUN YENİ ATAMALARI TAKDİR TOPLADI
Başkan Bora Balcıoğlu, Emine Tarin, Yavuz Alçi, Tan Kıroğlu ve son olarak da Meral Kutlu ve Fatih Yavuz'u başkan yardımcısı olarak atadı. Bu atamalar, Silivri halkı ve yerel yönetim çevrelerinde yankı uyandırdı. Doruk Bulut'un desteği de bu atamaların ne kadar isabetli ve yerinde olduğunun bir göstergesi olarak değerlendirildi.
DORUK BULUT'UN AÇIKLAMALARI
Bulut, yaptığı açıklamada, “İsabetli Başkan Yardımcılığı atamalarından dolayı Belediye Başkanımız Bora Balcıoğlu'nu tebrik ediyorum” dedi.
Bu ifadeleriyle, Başkan Balcıoğlu'nun yönetim kadrosunu güçlendirme ve daha etkin hizmet sunma çabalarını takdir ettiğini belirtti. Bulut'un bu açıklaması, CHP içerisindeki birlik ve dayanışma mesajı olarak da yorumlandı.
TOPLUMUN OLUMLU TEPKİSİ
Son başkan yardımcılarının atanması, Silivri'de geniş bir kesim tarafından olumlu karşılandı. Bu atamaların, belediye yönetiminin daha dinamik ve koordineli çalışmasına katkı sağlayacağı düşünülüyor.
Doruk Bulut'un desteği, bu olumlu havayı pekiştirdi ve Başkan Balcıoğlu'nun yönetim anlayışına duyulan güveni artırdı.
Doruk Bulut'un bu açıklaması, CHP'nin Silivri'deki gücünü ve içindeki dayanışmayı vurgulayan önemli bir mesaj olarak değerlendirildi.
Sevginar Sali

YORUM YAP