By Adıyaman Gurme Semsür Çiğköfte hizmetinizde

By Adıyaman Gurme Semsür Çiğköfte hizmetinizde

7.10.2024 16:55:02

Bu bir tanıtımdır

Silivri'de yeni bir lezzet durağı olan “By Adıyaman Gurme Semsür Çiğköfte” 6 Ekim 2024 Pazar günü düzenlenen törenle kapılarını açtı. Alibey Mahallesi Albay Yunus Dirik Caddesi No: 56'da (İş Bankası yanı) bulunan işletmenin açılışı saat 14.00'te yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.
Açılış törenine Silivri Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Nuray Koçer, CHP Belediye Meclis Üyesi Hatice Gözen de katıldı. Koçer, açılışta yaptığı konuşmada, yeni işletmenin ilçeye katkıda bulunacağını ve esnafa destek olmanın önemini vurguladı. “İlçemize değer katan her işletmenin yanındayız” dedi.
İşletmenin sahipleri Hayrullah Yıldırım, Gaye Akdemir ve Baki Yıldırım, açılışa katılan misafirlere teşekkür ederek, “Bizim için bu önemli günümüzde yanımızda olduğunuz için mutluyuz. Bölge halkına en kaliteli ürünleri sunmak ve lezzetlerimizi tanıtmak adına buradayız” şeklinde konuştu.
Açılış, çeşitli ikramlarla devam ederken By Adıyaman Gurme Semsür Çiğköfte, Silivri'de yeni bir lezzet durağı arayanlar için kapılarını açmış oldu.
Seda ŞİMŞEK

YORUM YAP