Çağrıbey Ortaokulu Öğrencilerine edebiyat dolu bir gün

Çağrıbey Ortaokulu Öğrencilerine edebiyat dolu bir gün

23.05.2024 10:55:01

Çağrıbey Ortaokulu öğrencileri, düzenlenen "Kütüphanemde Yazar Var" etkinliğinde yazar Almila Aydın ile söyleşti. 

İstanbul'un kültürel zenginliğine katkıda bulunmak adına birçok eğitim kurumu çeşitli etkinlikler düzenliyor. Çağrıbey Ortaokulu da bu çizgiyi sürdürerek "İstanbul Okuyor Projesi" kapsamında geçtiğimiz gün "Kütüphanemde Yazar Var" etkinliğini gerçekleştirdi.
Okulun düzenlediği etkinlik kapsamında, yazar Almila Aydın okulun öğrencileriyle buluşarak imza etkinliği gerçekleştirdi. Öğrenciler, yazar Almila Aydın ile bir araya gelerek edebiyat dünyasına ilişkin deneyimlerini ve bilgilerini paylaşma fırsatı buldu.
Etkinliğin ana teması olan "Kütüphanemde Yazar Var", öğrencilere kitaplar ve yazarlarla yakın bir ilişki kurma fırsatı sunarken, aynı zamanda edebiyatın önemini vurguladı. Yazar Almila Aydın, öğrencilerin sorularını cevaplayarak onların edebiyatla ilgili meraklarını gidermeye çalıştı ve deneyimlerini paylaştı.
Okul Müdürü Erhan Yaman, etkinlik kapsamında yazar Almila Aydın'ı konuk etmekten büyük bir memnuniyet duyduklarını belirterek, "Almila Aydın'ı konuk etmekten çok mutlu olduk, kendisine Çağrıbey ailesi olarak çok teşekkür ederiz." diyerek duygularını ifade etti. Yaman, yazarın etkinliğe katkılarından dolayı bir çiçek takdim etti. Renginar SALİ

YORUM YAP