“Çalışıyoruz, kazanacağız”

“Çalışıyoruz, kazanacağız”

23.02.2024 11:35:59

Mahalle mahalle hemşerilerini ziyaret eden AK Parti Kadın Kolları Başkanı Sevnur Şahin, “Yolumuz uzun ve daha yapacak çok işimiz var. Çalışıyoruz ve kazanacağız, Cumhur İttifakı kazanacak” dedi.

AK Parti Kadın Kolları Başkanı Sevnur Şahin, kadın kolları üyeleriyle birlikte, yerel seçim çalışmaları kapsamında mahalle mahalle, ev ev ziyaretlerini sürdürüyor. Şahin ve beraberindekiler, İstanbul adayları Murat Kurum ve Silivri adayları Volkan Yılmaz'a destek istiyor.
Alipaşa Mahallesi'nde ziyaretlerde bulunan Şahin, “Hane ziyaretlerimiz devam ediyor. Yolumuz uzun ve daha yapacak çok işimiz var. Çalışıyoruz Kazanacağız Cumhur İttifakı kazanacak.” paylaşımında bulundu.
Kadın Kolları Başkanı Sevnur Şahin, geçtiğimiz gün Silivri Sanayisinde Park Cafe işletmesini yürüten Gülcan Topal'ı Meclis Üyesi adayı Yeşim Çakır ve teşkilat üyeleri ile birlikte ziyaret ederek kadın esnafların her zaman yanında olduklarını paylaştı.
Çeltik Mahallesi'ni de ziyaret ederek vatandaşlarla bir araya geldiler, İstanbul'da Murat Kurum Silivri'de Volkan Yılmaz'a destek istediler, ‘Aday Belli Karar Net' diyerek destek sözü aldılar.
Fatih Mahallesi'nde Möhübbet Pala'nın ailesine misafir oldular. Şahin, “Kalbi dua ve sevgi dolu olan Şehrinaz teyzem bizleri güzel muhabbeti ile karşıladı, ömrü sağlıklı olsun inşallah.” paylaşımında bulundu.
Kadın Kolları Başkanı Sevnur Şahin, İl Koordinatörü Birgül Sarı ve Meclis Üyesi Adayı Yeşim Çakır, ev ziyaretlerini sürdürerek, partilerine ve başkan adaylarına destek istedi.
Seda ŞİMŞEK

YORUM YAP