Çalışkan'dan teşekkür mesajı

Çalışkan'dan teşekkür mesajı

12.06.2024 10:41:47

9 Haziran seçimlerinin ardından yayınladığı mesajla Silivri Bulgaristan Göçmenleri Dernek Başkanı ile Hak ve Özgürlükler Hareketi (HÖH) Silivri Temsilcisi Ercan Çalışkan, seçim sürecinde emeği geçen ve destek veren herkese minnettarlığını ifade etti.
Silivri Bulgaristan Göçmenleri Dernek Başkanı ile Hak ve Özgürlükler Hareketi (HÖH) Silivri Temsilcisi Ercan Çalışkan, 9 Haziran seçim sonuçları ile ilgili bir teşekkür mesajı paylaştı. Çalışkan, HÖH'ün Bulgaristan'da sahip olduğu 36 milletvekili sayısını 47'e çıkartarak ikinci parti olarak tarihi bir zafer elde etmesine katkı sunan herkese teşekkür etti.
ÇALIŞKAN MİNETTARLIĞINI İFADE ETTİ
Çalışkan mesajında şu ifadelere yer verdi: "Değerli Türkiye ve Bulgaristan Göçmeni Vatandaşlarımız,
Bulgaristan demokrasisi için tarihi ve önemli günler yaşıyoruz. Resmi olmayan sonuçlara göre HÖH Partimiz seçimi ikinci sırada tamamlayarak tarihi bir zafer elde etmiştir. Bu uğurda Bulgaristan'daki HÖH Partimizin çalışanlarını, sokaklarda afiş asmış gençlerimizi, gençlik kollarımızı, kadın kollarımızı, meclis üyelerimizi, belediye başkanlarımızı, ilçe ve il başkanlarımızı, partimizin temsilcilerini, PM üyelerimizi, genel başkan yardımcılarımızı ve eş genel başkanlarımızı ve onursal başkanımız Ahmed Doğan'ı tebrik ediyor, saygılarımı sunuyorum.
Bir teşekkür de bu tarihi zaferde payı olan Sayın Silivri Belediye Başkanımız Bora Balcıoğlu'na, ilçe başkanlarımıza, meclis üyelerimize, sivil toplum kuruluşu başkanlarımıza, muhtarlarımıza, Türkiye'deki HÖH temsilcilerimize, Silivri Bulgaristan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu'na, Lions Okul Müdürü ve çalışan arkadaşlarımıza, sandıklarda ve dilekçe doldurmada emek vermiş göçmenlerimize, Silivri'deki Bulgaristan göçmeni hemşerilerime ve en önemlisi oy kullanmaya gelerek partimize destek veren seçmenlerimize ve medya mensuplarımıza sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz."

Sevginar SALİ

 

YORUM YAP