Çayırdere Ortaokulu’nda “Benim Kulübüm Yeşilay” Projesi gerçekleştirildi

Çayırdere Ortaokulu’nda “Benim Kulübüm Yeşilay” Projesi gerçekleştirildi

24.10.2024 11:02:29

Yeşilay Silivri Şubesi ve Rehberlik Araştırma Merkezi iş birliğiyle, Çayırdere Ortaokulu'nda "Benim Kulübüm Yeşilay" projesi gerçekleştirildi.

Yeşilay Silivri Şubesi ve Rehberlik Araştırma Merkezi iş birliğiyle, Çayırdere Ortaokulu'nda öğrencilere yönelik "Benim Kulübüm Yeşilay" projesi hayata geçirildi. Etkinlik kapsamında Yeşilay Şube Personeli İmran Mızrak, Gençlik Komisyonu üyeleri Zehra Kılıçaslan ve Zeynep İlayda Yaran, öğrencilere Yeşilay'ın faaliyetleri ve bağımlılıklarla mücadele hakkında bilgilendirmelerde bulundu.
Programda, sağlıklı yaşam ve farkındalık oluşturmayı amaçlayan çeşitli sunumlar ve etkinliklerle öğrencilerin Yeşilay'a dair bilinçlenmesi sağlandı. Proje, öğrencilere sağlıklı alışkanlıklar kazandırma hedefiyle dikkat çekti.
Yeşilay yetkilileri, etkinliğe gösterilen ilgi ve destekten dolayı okul idarecileri ve öğretmenlere teşekkürlerini iletti. Ayrıca ulaşım desteği sağlayarak projeye katkıda bulunan Silivri Belediyesi'ne de minnettarlıklarını ifade ettiler. Renginar SALİ

  • ETİKETLER
PAYLAŞ
« Önceki Yeni anne
Sonraki » Gazi İlkokulu’nda kermes düzenlendi

YORUM YAP