Çayırdere ve Beycilerli hemşerileriyle buluştu

Çayırdere ve Beycilerli hemşerileriyle buluştu

27.05.2024 11:39:44

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, mahalle ziyaretlerine Çayırdere ve Beyciler ile devam etti.

Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu, CHP İlçe Başkanı İbrahim Kömür ve meclis üyeleriyle birlikte geçtiğimiz hafta Çayırdere ve Beyciler Mahalleleri'ni ziyaret ederek mahalle sakinleriyle bir araya geldi. Başkan Balcıoğlu'nun mahalle ziyaretleri, vatandaşlarla doğrudan iletişim kurma ve mahallelerdeki sorunları yerinde tespit etme amacını taşıyor.
Ziyaretlerle ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Balcıoğlu, "Çayırdere ve Beyciler mahallelerimizde hemşerilerimizle bir araya geldik. Hemşerilerimizin, özellikle de kadınlarımızın mahallelerine dair sorun ve görüşlerini dinledik, notlarımızı aldık" dedi. Başkan Balcıoğlu ayrıca, mahalle muhtarlarına ve tüm mahalle sakinlerine teşekkür etti.
Çayırdere Mahalle Muhtarı Gürdal Oktar ve Beyciler Mahalle Muhtarı Yaşar Köse de Başkan Balcıoğlu ve beraberindekileri mahallelerinde ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını belirterek, mahallelerinin sorunlarını dile getirdiler ve çözüm için desteklerini sundular.
Ziyaretlerde, mahalle sakinlerinin belediyeden talep ve beklentileri de Başkan Balcıoğlu ve beraberindekilere iletilerek, çözüm için gerekli adımların atılacağı belirtildi.
Seda ŞİMŞEK

YORUM YAP