Çevre projeleri dolayısıyla Yılmaz’a teşekkür

Çevre projeleri dolayısıyla Yılmaz’a teşekkür

7.06.2024 11:15:46

Çevre Günü dolayısıyla açıklamada bulunan MHP İlçe Kadın Kolları Başkanı Arzu Akbaba, çevre sağlığının önemine değindi, döneminde yaptığı hizmetlerle bu konuya büyük önem veren ve duyarlılık gösteren geçmiş dönem Belediye Başkanı Volkan Yılmaz'a teşekkür etti. 

MHP Silivri Kadın Kolları Başkanı Arzu Akbaba, Çevre Günü dolayısıyla bir açıklamada bulundu. Akbaba, açıklamasında şu sözlerine yer verdi. “5 Haziran Çevre Günü hasebiyle her bireyin kendi yaşam veya başka yaşam çevrelerine duyarlı olması gerektiği hepimizin malumudur. İnsan sağlığı için çevre sağlığı büyük önem arz etmektedir. Gelecek nesillerimiz için emanetçi olduğumuzu, gelecek nesillere yaşanılabilir bir dünya bırakmamız gerektiğini unutmuyor, hemşehrilerimizin bu konuya hassasiyet göstereceğini biliyoruz.
YILMAZ'A TEŞEKKÜR
Bu vesile ile geçmiş 5 yıl belediye başkanlığı döneminde “Çevre Duyarlılığı” konusunda da Silivri'ye hizmetleri olan ve yine hizmet farkını en uç noktalara taşıyan geçmiş dönem belediye başkanımız Volkan Yılmaz' a teşekkür ediyoruz.
“KENDİSİYLE GURUR DUYUYORUZ”
Kendisinin hayata geçirdiği Selimpaşa Kapalı Pazar Yeri GES projesi, Selimpaşa Kapalı Pazar Yeri Çatı Yağmur Suyu Depolama ve Kullanım Projesi, Sıfır Atık Projesi, 1. Sınıf Atık Getirme Merkezi, Alipaşa Belediye Ek Hizmet Binası Yağmur Suyu Depolama- Bina İçi Kullanım Projesi, Çiftçimize Destek ve Çevre Projesi olan Atık Gübre Projeleri ile geleceğimize gösterdiği önem ve emek adına kendisiyle gurur duyduğumuzu belirterek bir kez daha teşekkür ediyoruz.
“YENİ YÖNETİMDEN AYNI DUYARLILIK VE ÖZVERİYİ BEKLİYORUZ”
Hayata geçirilen projelerin sürdürülebilirliğinin takipçisi olduğumuzu bildirerek şuan ki belediye yönetiminden de aynı duyarlılık ve özveriyi beklemekteyiz. Tüm hemşehrilerimizin geleceğimize sahip çıkacağına güvenimizin tam olması ile birlikte saygı ile kamuoyuna duyururuz.”
Seda ŞİMŞEK

YORUM YAP