CHP Gençlik Kolları’ndan Başkan Balcıoğlu’na ziyaret

CHP Gençlik Kolları’ndan Başkan Balcıoğlu’na ziyaret

28.08.2024 11:19:39

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Silivri Gençlik Kolları Başkanı Burak Can Kayıcı ve yönetim kurulu üyeleri, Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu'nu ziyaret etti.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Silivri Gençlik Kolları Başkanı Burak Can Kayıcı ve yönetim kurulu üyeleri, Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu'nu makamında ziyaret etti. Samimi bir ortamda gerçekleşen ziyarette, gençlik çalışmaları ve Silivri'deki gençlere yönelik projeler ele alındı.
Ziyaret sonrasında CHP Silivri Gençlik Kolları tarafından yapılan açıklamada, Başkan Bora Balcıoğlu'nun yeni dönemde gençlik kollarına başarılar dilediği ve Silivri'deki gençlere her zaman destek olacağını ifade ettiği belirtildi. Açıklamada ayrıca, "CHP Silivri Gençlik Kolları olarak, gençler için yorulmak bilmeden çalışacağımıza dair başkanımıza söz verdik. Misafirperverliği için Belediye Başkanımıza teşekkür ederiz." ifadelerine yer verildi.
Görüşmede, gençlerin sosyal, kültürel ve eğitim alanlarında daha aktif rol alması için ortak projelerin hayata geçirilmesi konusunda fikir alışverişinde bulunulduğu öğrenildi. Her iki taraf da gençlerin geleceği için birlikte çalışma ve destek olma konusunda kararlılıklarını vurguladı. Buket KARAHIZIR

YORUM YAP