CHP Grup Sözcüsü Önder Çolak’ın, Haziran gündemi

CHP Grup Sözcüsü Önder Çolak’ın, Haziran gündemi

6.06.2024 09:15:46

CHP Grup Sözcüsü Önder Çolak, Silivri Belediyesi Haziran Meclis toplantısında, edebiyat ustaları Ahmet Arif ve Nazım Hikmet Ran'ı andı, Babalar Günü ve Kurban Bayramı mesajlarını paylaştı.

Silivri Belediyesi Haziran Meclis toplantısında CHP Grup Sözcüsü Önder Çolak meclis üyeleri ve Silivri halkına hitaben yaptığı konuşmada gündemdeki konulara değindi.
AHMET ARİF VE NÂZIM HİKMET ANILDI
Çolak, konuşmasına 2 Haziran 1991 yılında kaybettiğimiz ünlü gazeteci ve şair Ahmet Arif'i ölümünün 33. yılında saygı ve rahmetle anarak başladı.
Ayrıca, eserleri elliden fazla dile çevrilmiş ve birçok ödül kazanmış olan tarihçi ve yazar Nâzım Hikmet'i ölümünün 61. yılında anarak, onun da hatırasını yaşattı.
BABALAR GÜNÜ VE KURBAN BAYRAMI MESAJLARI
16 Haziran Babalar Günü'nü kutlayan Çolak, tüm babalara sağlık ve huzur diledi, hayatta olmayan babalara ise rahmet diledi.
Aynı tarihte başlayacak olan Kurban Bayramı için de birlik, beraberlik ve dostluk temennisinde bulunarak, bütün hemşehrilerinin bayramını CHP Grubu adına kutladı.
KENT KONSEYİ BAŞKANI'NA TEBRİK
Çolak, yeni seçilen Kent Konseyi Başkanı Nursel Erel ve yönetimini de tebrik ederek, onların başarılarının devamını diledi.
MECLİS KARARLARININ İLÇEYE HAYIRLI OLMASI TEMENNİSİ
Son olarak, meclis gündeminde alınacak kararların ilçeye hayırlı olmasını dileyen Çolak, konuşmasını tüm Silivrililere CHP Grubu adına sevgi ve saygılarını sunarak tamamladı.
Sevginar Sali

YORUM YAP