CHP İlçe Kadın Kollarından Sayalar çıkarması

CHP İlçe Kadın Kollarından Sayalar çıkarması

26.08.2024 11:06:42

Cumhuriyet Halk Partisi Silivri İlçe Kadın Kolları Başkanı Derya Ural Erdim, partili kadınlarla birlikte geçtiğimiz gün Sayalar Mahallesi'ni ziyarette bulundu.

Cumhuriyet Halk Partisi Silivri İlçe Kadın Kolları Başkanı Derya Ural Erdim ve partili kadınlar, geçtiğimiz gün Sayalar Mahallesi'ni ziyaret ederek önemli temaslarda bulundu.
MAHALLE MUHTARI SERKAN TOYRAN'A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ
Ziyaret kapsamında, bu dönem göreve seçilen Mahalle Muhtarı Serkan Toyran'a konuk olan CHP Kadın Kolları, muhtarla sohbet ederek sorunlarını dinledi, taleplerini aldı ve çalışmalarında başarılar diledi.
“KENTİNE SAHİP ÇIK” KAMPANYASI SAYALAR'DA
CHP Kadın Kolları, “Kentine Sahip Çık” kampanyasını Sayalar Mahalle halkına duyurarak çevreye olan duyarlılıklarını artırma çağrısında bulundu.
SAYALAR KADINLARIYLA SOHBET
Mahalledeki kadınlarla da bir araya gelen Başkan Erdim ve beraberindeki heyet, toplantıda belediyeyi kazanmanın mutluluğunu paylaştı. Başkan Erdim, toplantıya ilişkin yaptığı paylaşımda, İBB'den aldıkları tarımsal desteklerle tarlalarını canlandıran kadınların, imkân verildiğinde neler başarabileceklerini anlattıklarını belirtti. Erdim, “Birlikteyiz, güçlüyüz!” diyerek kadınların dayanışma içinde olmasının önemine vurgu yaptı.
KIZ VOLEYBOL TAKIMINA DESTEK ÇAĞRISI
Ziyaretin bir diğer önemli durağı ise Sayalar Spor Altyapı 6-15 Yaş Grubu Kız Voleybol Takımı oldu. CHP Kadın Kolları, Suzan Çavuş öğretmenleri ile birlikte zor koşullarda ayakta kalma mücadelesi veren kızlarla tanıştı ve sporseverlerden destek çağrısında bulundu.
Renginar SALİ

YORUM YAP