CHP Kadın Kolları’ndan anlamlı ziyaret

CHP Kadın Kolları’ndan anlamlı ziyaret

1.10.2024 11:34:31

Cumhuriyet Halk Partisi Silivri İlçe Kadın Kolları Başkanı Derya Ural Erdim ve yönetim kurulu üyeleri, gazileri ziyaret etti. 

Cumhuriyet Halk Partisi Silivri İlçe Kadın Kolları Başkanı Derya Ural Erdim ve yönetim kurulu üyeleri, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Silivri Şubesi'ne anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyaret sırasında, Dernek Başkanı Adnan Gürcan ve gazilerle bir araya gelen Erdim ve ekibi, gazilere olan minnet duygularını dile getirdi. Ziyarette, vatanın bağımsızlığı ve birliği için canlarını ortaya koyan gazilere duyulan saygı ve teşekkür, bir kez daha öne çıktı.
Derya Ural Erdim, yaptığı açıklamada, gazilerin vatan için gösterdiği fedakarlıkların unutulmayacağını belirterek, "Bizi sevgiyle karşılayan Dernek Başkanımız Adnan Gürcan ve gazilerimize misafirperverliklerinden dolayı çok teşekkür ederiz. Onların bu ülke için yaptığı fedakarlıklar her zaman minnetle anılacak. Bir kez daha, başta Mareşal Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, vatanı için canını feda etmiş tüm şehit ve gazilerimizi; saygı, minnet ve şükranla anıyoruz," ifadelerini kullandı.
Ziyaret esnasında, gazilerin anıları dinlendi ve kahramanlıklarıyla ülke savunmasındaki önemli yerleri bir kez daha hatırlandı. Gaziler, bu ziyaretin kendileri için büyük moral ve anlam taşıdığını belirterek, ülkenin her kesiminden insanların, özellikle kadınların bu desteğini ve ilgisini görmekten duydukları memnuniyeti dile getirdiler.
CHP Kadın Kolları'nın bu ziyareti, gazilerle dayanışmayı güçlendirme ve onların toplum içindeki yerlerinin unutulmaması adına önemli bir adım oldu. Görüşmelerde ayrıca gazilere sunulabilecek destek ve iş birliği konuları da konuşuldu. Ziyaret, sıcak bir atmosferde son buldu ve kadın kolları üyeleri gazilerle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.
Seda ŞİMŞEK

YORUM YAP