CHP Kadın Kolları’ndan Baskı Motif Çalışması

CHP Kadın Kolları’ndan Baskı Motif Çalışması

8.07.2024 11:21:57

CHP Silivri İlçe Kadın Kolları, El Sanatları Uzmanı Mehtap Yirmibeş'in rehberliğinde Baskı Motif Çalışması yaptı.

CHP Silivri İlçe Kadın Kolları Başkanı Derya Ural Erdim ve üyeleri, el sanatları etkinliklerine bir yenisini daha ekledi. El Sanatları Uzmanı Mehtap Yirmibeş'in rehberliğinde düzenlenen baskı motif çalışması büyük ilgi gördü. İlçe Başkanı İbrahim Kömür de çalışmalara katılarak destek verdi.
Kadın Kolları Başkanı Derya Ural Erdim, etkinlik hakkında yaptığı açıklamada, “Heves, nefes, motivasyon! Çocuklarımızla birlikte baskı motif çalışmasını keyifle uyguladık. Bizlere bu çalışmada eğitim desteği veren, sevgili kız kardeşimiz, El Sanatları Uzmanı Mehtap Yirmibeş'e çok teşekkür ederiz.” dedi.
Etkinlik sırasında katılımcılar, çeşitli baskı tekniklerini deneyimleyerek, yaratıcı ve renkli motifler oluşturdular. Çalışma, hem el becerilerini geliştirmek hem de sosyalleşmek adına büyük bir fırsat sundu.
El Sanatları Uzmanı Mehtap Yirmibeş, katılımcılara baskı motiflerinin inceliklerini anlatarak, uygulamalı olarak gösterdi. Etkinlik sonunda, katılımcılar kendi eserlerini sergilediler ve Yirmibeş'e teşekkürlerini sundular.
Seda ŞİMŞEK

YORUM YAP