CHP Kadın Kolları’ndan Beyciler ziyareti

CHP Kadın Kolları’ndan Beyciler ziyareti

23.09.2024 11:14:29

CHP Silivri İlçe Kadın Kolları Başkanı Derya Ural Erdim ve yönetimi, Beyciler Mahallesi'ni ziyaret ederek sakinlerle bir araya geldi.

CHP Silivri İlçe Kadın Kolları Başkanı Derya Ural Erdim ve yönetimi, geçtiğimiz gün Beyciler Mahallesi'ni ziyaret etti.
MUHTAR KÖSE İLE İSTİŞARE
Beyciler Mahalle Muhtarı Yaşar Köse'yi ziyaret eden CHP'li kadınlar, mahallede yapılan çalışmalar üzerine fikir alışverişinde bulundu.
BEYCİLER'DE “KENTİNE SAHİP ÇIK” FARKINDALIK ÇALIŞMASI
“Kentine Sahip Çık” adlı farkındalık çalışmalarını diğer mahallelerde olduğu gibi Beyciler Mahalle sakinlerine de duyurdular.
Çevrede atık toplama çalışması gerçekleştiren CHP Kadın Kolları, “Çocuklarımızın, gençlerimizin temiz geleceği için “Kentine Sahip Çık” diyerek, İBB ve Silivri Belediyemizin yanında Sivil İnsiyatif olarak görev almaya ve 35 mahallemize sahip çıkmaya devam edeceğiz.” dedi.
BEYCİLERLE KADINLARLA TOPLANTIDA BİR ARAYA GELDİLER
Daha sonra mahalleli kadınlarla toplantıda bir araya geldiler. Kadın Kolları Başkanı Erdim, toplantıya ilişkin şu paylaşımda bulundu: “Mahalleden kadınlarımızla, çarşı pazar, ekonomik sıkıntılar içinde çiftçilik ve hayvancılık, ulaşım sorunları, çocukların sosyalleşme ihtiyaçları üzerine konuştuk, dertleştik. Çözüm önerilerini paylaştık. İktidar yürüyüşümüzde herkese umut olmaya, umudu örgütleyip dayanışmayı hiç durmadan büyütmeye, devam edeceğiz.”
Buket
KARAHIZIR

YORUM YAP