CHP Kadın Kolları’ndan Eğitim-İş Sendikası’na ziyaret

CHP Kadın Kolları’ndan Eğitim-İş Sendikası’na ziyaret

30.09.2024 11:44:53

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Silivri İlçe Kadın Kolları Başkanı Derya Ural Erdim ve yönetim kurulu üyeleri, Eğitim-İş Sendikası Silivri Temsilciliğini ziyaret etti. 

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Silivri İlçe Kadın Kolları Başkanı Derya Ural Erdim ve yönetim kurulu üyeleri, geçtiğimiz gün Eğitim-İş Sendikası Silivri Temsilciliğine bir ziyaret gerçekleştirdi. Ziyarette, Silivri Temsilcilik Başkanı Yasin Agin ve sendika üyeleriyle bir araya gelinerek, Türkiye'nin eğitim ve öğretim sisteminde karşılaşılan sorunlar masaya yatırıldı.
Eğitimde yaşanan sorunlar, yetersizlikler, eğitimde fırsat eşitliği gibi önemli konuların tartışıldığı buluşmada, çözüm önerileri üzerine de fikir alışverişinde bulunuldu. Erdim, eğitimin toplumsal gelişim için hayati bir öneme sahip olduğunu vurgulayarak, kadın kolları olarak eğitimdeki sorunlara dikkat çekmek ve bu alandaki mücadeleye destek vermek amacıyla bu tür görüşmelerin devam edeceğini belirtti.
Eğitim-İş Silivri Şube Başkanı Yasin Agin ise, sendika olarak eğitim emekçilerinin sorunlarını dile getirmek ve çözüm bulmak için çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti. Agin, eğitimin siyaset üstü bir konu olduğunun altını çizerek, her kesimden destek beklediklerini dile getirdi.
Toplantı sonunda, ortak projeler geliştirilmesi ve eğitimde yaşanan sorunların gündeme taşınması için iş birliği içinde hareket etme kararı alındı.
Renginar SALİ

YORUM YAP