CHP Kadın Kolları’ndan esnaf ziyareti

CHP Kadın Kolları’ndan esnaf ziyareti

23.08.2024 10:43:28

CHP Silivri İlçe Kadın Kolları Başkanı Derya Ural Erdim ve yönetim kurulu üyeleri, Yeni Mahalle'de hizmet veren terzi Fikriye Alçi'yi ziyaret etti.

CHP Silivri İlçe Kadın Kolları Başkanı Derya Ural Erdim ve yönetim kurulu üyeleri, esnaf ziyareti kapsamında Yeni Mahalle'de hizmet veren terzi Fikriye Alçi'yi ziyaret etti. Ziyaret sırasında ekonomik zorlukların etkileri üzerine sohbet eden Erdim ve ekibi, özellikle yeni giysi alamadıkları için eski giysilerini tadilat yaptırarak kullanmaya çalışan fedakâr annelerin yaşadığı zorluklara dikkat çekti.
Ziyaretle ilgili olarak Derya Ural Erdim, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı: “Kadın esnaflarımızdan, Fikriye Alçi hanımı Yenimahalle'deki terzi dükkânında ziyaret ettik. Ekonomik zorluklardan, yeni giysi alamadığından eski giysilerini tadilat yaptırarak giymeye çalışan fedakâr annelerden söz ettik. Bir gün elbette bu zorluğu yeneceğiz!”
CHP Kadın Kolları, esnaf ziyaretleriyle hem esnafın yanında olduklarını göstermeyi hem de toplumun farklı kesimlerinin sorunlarını yerinde dinlemeyi sürdürüyor. Seda ŞİMŞEK

YORUM YAP