CHP Kadın Kolları’ndan Gümüşyaka çalışması

CHP Kadın Kolları’ndan Gümüşyaka çalışması

3.09.2024 10:26:44

CHP Silivri İlçe Kadın Kolları Başkanı Derya Ural Erdim ve yönetim kurulu üyeleri, Gümüşyaka Mahallesi'nde çalışma gerçekleştirdi.

CHP Silivri İlçe Kadın Kolları Başkanı Derya Ural Erdim ve yönetim kurulu üyeleri, geçtiğimiz hafta Gümüşyaka Mahallesi'ni ziyaret etti.
“KENTİNE SAHİP ÇIK” KAMPANYALARINI GÜMÜŞYAKA'DA DUYURDULAR
Gümüşyaka sahilinde inerek, “Kentine Sahip Çık” kampanyalarını bir kez daha duyurdular ve çevre temizliği yaptılar. Başkan Erdim, “Plajlarımız, parklarımız; senin, benim, çocuklarımızın, gençlerimizin, hepimizin… Silivri hepimizin evi! Evimizi temiz tutalım, herkese örnek olalım! Çocuklarımızın, gençlerimizin temiz geleceği için “Kentine Sahip Çık” diyerek, İBB ve Silivri Belediyemizin yanında Sivil İnsiyatif olarak görev almaya ve 35 mahallemize sahip çıkmaya devam edeceğiz.” dedi.
İBB KADIN EMEĞİ ATÖLYESİNE ZİYARET
CHP'li kadınlar daha sonra İBB Kadın Emeği Atölyesini ziyaret etti. Başkan Erdim, “İBB Kadın ziyaretimiz ile kadına dair çok değerli işler yapan bu merkezimizi tanımış olduk. Teşekkürler Ekrem İmamoğlu başkanımız! Teşekkürler İBB!” paylaşımında bulundu.
GÜMÜŞYAKALI HEMCİNSLERİNİ DİNLEDİLER
CHP Kadın Kolları, Gümüşyakalı hemcinsleriyle toplantıda bir araya geldi. Başkan Derya Erdim, toplantıya ilişkin şu paylaşımda bulundu: “Mahalle Kadın Toplantımızda, kızkardeşlerimizle dertleştik, konuştuk, sorunlarının çözümleri üzerine fikir alışverişinde bulunduk. Umudu taşıyıp, sabırla dayanışmayı büyütmeye devam edeceğiz.”
CHP'li kadınlar daha sonar Gümüşyaka Gece Pazarı'nı ziyaret ederek kadın esnaflarla bir araya geldi. Buluşmalarına dair, “Bir dokunduk, bin ah işittik! Ekonomik güçlükler satışları çok düşürmüş durumda, evde tencere kaynamıyor. Her ne olursa olsun, güçlü iktidar yürüyüşümüzle bu ülkede umudu yeşerteceğiz.” paylaşımında bulundular.
Renginar SALİ

YORUM YAP