CHP Kadın Kolları’ndan Toplumsal Skolyoz Farkındalığı Semineri

CHP Kadın Kolları’ndan Toplumsal Skolyoz Farkındalığı Semineri

11.07.2024 10:52:23

CHP Silivri İlçe Kadın Kolları tarafından Doç. Dr. Adnan Apti'nin katılımıyla Toplumsal Skolyoz Farkındalığı Semineri düzenlendi. 

CHP Silivri İlçe Kadın Kolları tarafından toplumsal skolyoz farkındalığını artırmak amacıyla bir seminer düzenlendi. 9 Temmuz 2024 tarihinde parti başkanlığında gerçekleştirilen seminere konuşmacı olarak Skolyoz Derneği Başkanı Doç. Dr. Adnan Apti katıldı.
Seminerde, skolyozun belirtileri, tedavi yöntemleri ve erken teşhisin önemi üzerine bilgilendirmeler yapıldı. Doç. Dr. Adnan Apti, skolyozun toplumda fark edilmesi ve tedavi sürecine yönelik önemli bilgiler paylaştı. Ayrıca, skolyozun yaşam kalitesini nasıl etkilediği ve bu konuda atılması gereken adımlar üzerine de konuşuldu.
CHP Silivri İlçe Kadın Kolları Başkanı Derya Ural Erdim, seminerin ardından yaptığı açıklamada, "Toplumsal sağlığımız için farkındalığın artırılmasının ne denli önemli olduğunu biliyoruz. Skolyoz konusunda bilinçlenmek ve bu bilgileri toplumla paylaşmak için çalışmalarımıza devam edeceğiz" dedi. Renginar SALİ

YORUM YAP