CHP’li kadınlardan Büyükkılıçlı Mahallesi’nde ziyaretler

CHP’li kadınlardan Büyükkılıçlı Mahallesi’nde ziyaretler

1.07.2024 11:29:49

CHP Silivri İlçe Kadın Kolları Başkanı Derya Ural Erdim, CHP Belediye Meclis Üyesi Hatice Gözen ve partili kadınlar, Büyükkılıçlı Mahallesi'nde ziyaretlerde bulundu.

CHP Silivri İlçe Kadın Kolları Başkanı Derya Ural Erdim, CHP Belediye Meclis Üyesi Hatice Gözen ve Kadın Kolları ilçe yönetim kurulu üyeleri, geçtiğimiz gün Büyükkılıçlı Mahallesi'ni ziyaret etti. Mahalli seçimlerde, bu dönem yeni seçilen Büyükkılıçlı Mahallesi Muhtarı Gülfiye Keskin'i ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini ilettiler ve çalışmalarında başarılar dilediler.
Ardından Büyükkılıçlılı kadınlarla toplantıda bir araya geldiler. Kadın Kolları toplantıya ilişkin şu paylaşımda bulundu: “Mahallemizde yaptığımız “Kadın Toplantısı” ile Kadın emeğini değere çevirebilecek projeler üzerine fikir alışverişinde bulunduk. CHP Kadın Kolları olarak sadece seçimlerde değil, her zaman sahadayız. Kadın, genç, çocuk herkese umut olmaya, umudu örgütleyip dayanışmayı hiç durmadan büyütmeye devam edeceğiz. Birlikte, güçlüyüz!”
CHP'li kadınlar, geçmiş dönem Büyükkılıçlı Mahalle Muhtarı Ahmet Mutlu ve eşi Sevgi Mutlu'yu ziyaret etti.
Kadın Kolları Başkanı Erdim ve beraberindeki partili kadınlar, daha sonra girişimci kadınlarda ve parti üyesi Sibel Ercan'ın Alipaşa'daki lavanta tarlasını ziyaret ederek buradaki etkinliğe katıldı.
CHP Silivri İlçe Kadın Kolları, toplumsal dayanışmayı güçlendirme ve kadın emeğini destekleme konusundaki kararlılığıyla, yerel yönetimlerle iş birliği içinde kadınların sosyal ve ekonomik hayatta daha aktif rol alması için çalışmalarına devam ediyor.
Buket KARAHIZIR

YORUM YAP