CHP’li kadınlardan Küçük Hayvan Rehabilitasyon Merkezine ziyaret

CHP’li kadınlardan Küçük Hayvan Rehabilitasyon Merkezine ziyaret

23.08.2024 10:42:44

CHP Silivri İlçe Başkanlığı Kadın Kolları Başkanı Derya Ural Erdim ve yönetim kurulu üyeleri, Silivri Belediyesi Küçük Hayvan Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti.

CHP Silivri İlçe Başkanlığı Kadın Kolları Başkanı Derya Ural Erdim ve yönetim kurulu üyeleri, geçtiğimiz gün Silivri Belediyesi Küçük Hayvan Rehabilitasyon Merkezini ziyaret etti. Ziyaret sırasında, Veteriner İşleri Müdürlüğü'ne bağlı merkezde yapılan çalışmalar ve hayvanların refahı için uygulanan yöntemler hakkında detaylı bilgi aldılar.
Kadın Kolları üyeleri, merkezin tertip, düzeni ve temizliği konusundaki titizlik ile çalışanların samimiyeti ve güler yüzlülüğünden son derece memnun kaldıklarını belirttiler. Ayrıca, merkezin sağladığı hizmetler hakkında vatandaşlardan gelen sorular konusunda da aydınlandılar. Ziyaretin sonunda, Derya Ural Erdim ve beraberindekiler, çalışan personele teşekkür ederek merkezden ayrıldılar. CHP Kadın Kolları, bu tür ziyaretlerle toplumsal farkındalığı artırmayı ve hayvan refahını desteklemeyi sürdüreceklerini ifade etti.
Buket KARAHIZIR

YORUM YAP