CHP’li Meclis Üyelerinden Değirmenköy mesaisi

CHP’li Meclis Üyelerinden Değirmenköy mesaisi

24.06.2024 11:06:14

CHP'li İBB ve Silivri Belediye Meclis Üyelerinden Değirmenköy'e ziyaret...
CHP'li İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Belediye Meclis Üyesi Sibel Aydın Işıköndeş, Silivri Belediye Meclis Üyesi Şenol Fidan ve Mahalle Başkanı Ali Özdemir, Kurban Bayramı dolayısıyla Değirmenköy'de çeşitli temaslarda bulundular.
Ziyaret sırasında, Değirmenköy kahvehanesi ve çarşısında vatandaşlarla bir araya gelen heyet, Silivri Belediye Başkanı Bora Balcıoğlu'nun selamlarını ve bayram tebriklerini ileterek bayramlaştılar. CHP'li üyeler, vatandaşların sorunlarını ve taleplerini dinledi.
Heyet ayrıca, İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından yenilenen Değirmenköy Konutlar mevkiindeki parkta incelemelerde bulundu. İncelemeler sonrasında, Sibel Aydın Işıköndeş, "Yeşil İstanbul hedefiyle çıktığımız bu yolda, vatandaşlarımıza doğayla iç içe, huzurlu alanlar sunmaya devam ediyoruz. Hep birlikte daha yeşil bir İstanbul için çalışıyoruz," dedi.
Ziyaretin devamında, Değirmenköy Pazarı'nı gezen CHP'li üyeler, burada hem esnaf hem de vatandaşlarla buluşarak bayramlaştılar ve pazardaki durumu yerinde gözlemlediler. Bu ziyaretler sırasında vatandaşlardan gelen talepler ve öneriler not alındı.

Seda ŞİMŞEK

 

 

 

YORUM YAP